reklama
aob66
Moderatorka
Aza mi tez sie podobaja x landery i ja juz nawet mam tez wozek x adventure;-) co prawda tez wolalabym weselsza kolorystyke, bo moj taki ciemno niebiesko-granatowy, ale ogolnie juz go polubilam dobrze sie wozi i taki leciutki jest
a ostatnio otrzymalam tez fotelik amochodowy taki dokladnie jak Doggi wstawila link:-) tylko tez ciemny.. ale jetem zadowolona
a ostatnio otrzymalam tez fotelik amochodowy taki dokladnie jak Doggi wstawila link:-) tylko tez ciemny.. ale jetem zadowolona
kasiekz
Fanka BB :)
Nie wiem jakie są teraz x-landery ale ja wybralam 2lata temu jedo fyn 4ds bo x-lander ma malutką gondole (a ja na calą zime potrzebowalam), budka spacerowki tylko tylem (a moj bobas pol roku jezdzil przodem dzieki czemu widzialam jak je czy byl chroniony przed wiatrem) no i siedzisko nie skladalo sie pionowo przez co dziecko musialo siedziec zgarbione. To wady w wozku kolezanki. Tylko kolorystyka super. Teraz są jakies nowsze?
A u mnie wszystkie wózki są czerwone, czerwona gondola ze spacerówką i czerwona parasolka. Kolor w miarę uniwersalny więc będzie pasować i dla chłopca i dla dziewczynki.
MUTSY EVO + gondola + spacerówka + fotelik Safe2Go +adapter
To widzę, że ja zaszalałam z wózkiem, ja za mój używany 2w1 zapłaciłam 1 000 zł, do tego muszę kupić fotelik, tutaj chcemy tym razem nowy Maxi Cosi kupić, mąż uparł się ze ma być osobno baza do samochodu więc kolejny tysiąc z kawałkiem...
MUTSY EVO + gondola + spacerówka + fotelik Safe2Go +adapter
To widzę, że ja zaszalałam z wózkiem, ja za mój używany 2w1 zapłaciłam 1 000 zł, do tego muszę kupić fotelik, tutaj chcemy tym razem nowy Maxi Cosi kupić, mąż uparł się ze ma być osobno baza do samochodu więc kolejny tysiąc z kawałkiem...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, a jaki wózio miałaś przy Oli??? Ja przy Tosi płaciłam 650zł za 3w1 (nowy), ale był koszmarnie tandetny
Suseł, u mnie Mutsy odpada na przedbiegach za piankowe koła, tylko i wyłącznie pompowane...
Pokazałam go dziś mężowi i.... Nie było "NIE" ;-)
Suseł, u mnie Mutsy odpada na przedbiegach za piankowe koła, tylko i wyłącznie pompowane...
Pokazałam go dziś mężowi i.... Nie było "NIE" ;-)
femme fatal
Mama Ninki :)
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja właśnie uwielbiam jasny jeans wiec jak koleżanka zadzwoniła ze są to nie mogłam nie ruszyć po nie tyłka
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme, super gacie!!!
A ja tak siedzę i siedzę nad tymi wózkami i jeszcze ten mi się podoba, bo ma fajowską torbę (rzecz jasna koła alu a nie te pełne )
WÓZEK DZIECIĘCY VERDI LIBRA 3W1 +TORBA +PARASOL!!! (4538533526) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
A ja tak siedzę i siedzę nad tymi wózkami i jeszcze ten mi się podoba, bo ma fajowską torbę (rzecz jasna koła alu a nie te pełne )
WÓZEK DZIECIĘCY VERDI LIBRA 3W1 +TORBA +PARASOL!!! (4538533526) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.