reklama
Marcioszek
Fanka BB :)
Jusia- bardzo fajny wózek, Śliczny otulacz :-)
Jusia bardo ładny wózek! A cena? A taki otula z nóżkami gdzie kupiłaś? Widzi mi się taki!
Kocyk rożek becik otulacz śpiworek husta nosidełko (4428888329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a wózek używany, ale jak nowy, jedynie na felgach lekkie ślady 2w1 wyniosło mnie 1150zł ale razem z torbą, dodatkowym koszem na zakupy, foliami i moskitierami
femme, zajebiste spodnie! też takie lubię. chodzę w jasnych normalnych, bo miałam większy rozmiar od sis. tylko teraz już przy siadaniu odpinam guzik i to mnie zaczyna irytować.
Doggi, w moim h&m były jasne. nawet kilka dni temu widziałam. tylko drogie, bo chyba coś 149 zł
jusia, super wózek. jednak czarny to się prezentuje otulacz też. a ten materiał jest ok?
bada, fajna ta ramka. ja lubię też kupować te albumy dla dzieciaczków (nie na zdjęcia, tylko na wspomnienia i fotki).
Doggi, w moim h&m były jasne. nawet kilka dni temu widziałam. tylko drogie, bo chyba coś 149 zł
jusia, super wózek. jednak czarny to się prezentuje otulacz też. a ten materiał jest ok?
bada, fajna ta ramka. ja lubię też kupować te albumy dla dzieciaczków (nie na zdjęcia, tylko na wspomnienia i fotki).
Sprite ja kupuje w h&m w görlitz bo w naszym w zgc to nawet ciążowych ciuchów nie ma a tam chociaż te ja za moje dałam €29.90
Aneta ja mam już dość długo ze 2 miesiące nie zwlekaj, kupuj naprawdę ułatwia spanie i życie
Aneta ja mam już dość długo ze 2 miesiące nie zwlekaj, kupuj naprawdę ułatwia spanie i życie
Ostatnia edycja:
reklama