reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mnie jakoś takie gadżety nie kręcą tak samo te gipsowe odlewy brzucha ciążowego

Jusia bardo ładny wózek! A cena? A taki otula z nóżkami gdzie kupiłaś? Widzi mi się taki!

Ostatnia edycja:
reklama
femme, zajebiste spodnie! też takie lubię. chodzę w jasnych normalnych, bo miałam większy rozmiar od sis. tylko teraz już przy siadaniu odpinam guzik i to mnie zaczyna irytować.

Doggi, w moim h&m były jasne. nawet kilka dni temu widziałam. tylko drogie, bo chyba coś 149 zł :confused2:

jusia, super wózek. jednak czarny to się prezentuje :tak::tak: otulacz też. a ten materiał jest ok?

bada, fajna ta ramka. ja lubię też kupować te albumy dla dzieciaczków (nie na zdjęcia, tylko na wspomnienia i fotki).

Hejka Mam pytanko od kiedy zaczełyście używać poduszki ciazowej do spania ? Zastanawiam sie nad kupnem tylko nie wiem ktora jest najlepsza , co polecacie ?

Sprite ja kupuje w h&m w görlitz bo w naszym w zgc to nawet ciążowych ciuchów nie ma a tam chociaż te ja za moje dałam €29.90

Aneta ja mam już dość długo ze 2 miesiące nie zwlekaj, kupuj naprawdę ułatwia spanie i życie :)

Ostatnia edycja:
sprite też obawiałam się czy jakiś sztuczny nie będzie, ale wg mnie to faktycznie 100% bawełna

Doggi, sprite ja przymierzyłam dżinsy w h&m i kupiłam w tym samym rozmiarze 2 pary na allegro każde na 25zł i obie pasują

reklama
Do góry