reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
AZA, ale u Ciebie budka w foteliku nie nachodzi na rączkę, a mnie bardzo na tym zależy, o tak: Archiwalne - UWAGA! Fotelik Baby Merc szuka domu!!!, bo jednak w zimie to zawiewa...

Ja to w ogóle mam problem, bo nowe wózki, które mi się podobają i się nadają, mają strasznie smutną kolorystykę :-(
Tosi pierwszy wózek był brązowy w beżowe kółka, a ten Hummer jest czarno zielony...

Nulini aż tak nie zachodzi choć ma to swoje plusy bo mogę rączkę składać bez ściągania budki :)))) Ja jak zawiewało to i tak cały fotelik zakrywałam kocykiem. Patrzyłam na ten Twój wózio i rzeczywiście ciężko coś znaleźć.

AZA, no właśnie ten Hummer to masakra, tak niespotykany :-( A producent ze wsi obok :-( Teraz oglądam Baby Merce, bo strasznie mi się podobają, widziałam na żywo, tylko te kolory takie smutne :-(

Doggi
, ooo, taki daszek to spoko :-D

Goferek dzięki za informację. Na allegro jest ich tyle, a nigdy nie wiadomo jakiej są jakości. Będę się zastanawiała czy zamówić je czy takie ocieplane na zimę :-)

NOWOŚĆ 2014!!! 3W1 WÓZEK BABY MERC ONE+GRATISY ALU (4491165644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Spodobał mi się, ale mąż kręci nosem, że taka cena :-(
A ja zauważyłam, że we wszystkich wózkach do 1000zł podnóżki i pałąki w spacerówkach są obite chamską folią, ja w moim Hummerze mam eko-skórę i wygląda to milion razy ładniej, a tak samo łatwo się czyści...
I właśnie w tym Baby Mercu też jest obicie pod nóżki z eko-skóry...

Wiem, wiem, dziwne mam wymagania :-D

reklama
Nulini- Fajny i nie wydaje mi się żeby za wózek 3w1 była to bardzo wygorowana cena. Fakt znajdą się tańsze, ale ten też nie jest z tych hiper drogich. Także probuj kolowac męża :)

Do góry