reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

maadlen81 ja nie kupuje ciuchów stricte ciążowych, spodnie noszę albo leginsy albo takie elastyczne bardzo, może dopiero na zimę zastanowię się nad jakimiś większymi ;) ale z Olą nic nie.kupowałam, bo mieściła się we wszystkie moje ciuchy ;)

reklama
Doogi powiem Ci ze ja juz ten brzuch mam spory?! Ale to chyba przez wzdęcia nie wiem. Mąż mówi ze juz widać ciążę. Może to tez wina mięśniaka. Dziś kupiłam sobie na allegro kilka leginsow :-)-)

ja w 1 ciazy nie kupowalam ciuchow ciazowych, w sumie mialam dobrze bo z najwiekszym brzuchem przechodzilam lato wiec leginsy sukienki luzne wystarczyly, ale teraz na zimę chyba sie zaopatrze w ciazowe dzinsy i niewiem jak to z kurtką bedzie

Ja ciuchów nie mam zamiaru kupować wcale, w trakcie odchudzania wszystkie za duże chowałam, bo wiedziałam, że w ciąży przytyję :-D

No ja na zimę będę pewnie musiała coś kupić, dobrze że mam wielki płaszcz (żeby mi się grube swetry mieściły) to się wmieszcze ;)

Ja mam jakieś dżinsy z poprzednich ciąży, bo obydwie chodziłam z większym brzuchem w zimie, nie wiem jak z kurtką, muszę poszperać, bo chyba coś było, chociaż mogłam wyrzucić, bo przecież u nas miała być tylko dwójka:-p

reklama
Mi się standardowo dwoje dzieciaczków marzy.. z niedużą różnicą wieku, zresztą mam niewielki wybór, bo pierwsze urodzę w wieku 32 lat :)

Do góry