reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Zelka ja wlasnie od jakiegos czasu zaczelam kupowac w sklepach, wczesniej tylko na rynku i bez mierzenia. Twraz wole miec mniej ale porzadny i wygodny. A dalej nie wiem czy mam odpowiedni rozmiar ;-)

reklama
Unita to zyczyc cory by wydatki mniejsze byly? My pierwszy bobas wiec wszystko musimy kupowac. Z tego co mi wiadomo to kazda mamusia przy pierwszym chce miec wszysyko i najlepiej nowe a pozniej dochodzi do wniosku ze wiekszosc jednak niepotrzebna ;-)

Agulqa jakoś mi to bez różnicy, chcę już bardzo poznać płeć, spodziewam się dziewczynki, ale w głębi ducha i chłopca bym chciała :tak: Nie wyobrażam sobie powtórzyć sytuacji z pierwszej ciąży, gdy do końca nie chciałam poznać płci dziecka, wszyscy mówili, że chłopiec, a tu wyszła dziewczynka na porodówce, to była niespodzianka... :szok:

Unita my chcemy wiedziec sama nie wiem czemu bo raczej nie wpadne nagle inie zaczne robic zakupow albo rozowych albo niebieskich. Ale jednak ciekaqosc jest ;-)

Ja też bardzo chcę wiedzieć, doczekać się nie mogę :tak: Zastanawiam się tylko, jak mogłam nie chcieć wiedzieć w pierwszej ciąży..., to było tak dawno, jakby w innej epoce,a ja się czuję, jakbym pierwszy raz w ciąży była ;-)

Ja jestem deska a noszę 65E :/ I też problem z kupieniem stanika. Gdybym była nieco grubsza, to byłoby prościej - pewnie w jakiś 70B czy 70C bym weszła i wszędzie mogła kupić.

Unita - szok! :) Nie wytrzymałabym tylko miesięcy bez poznania płci :)

:-D:-D:-D Nieobecna, ja dziś też nie. Zastanawiam się sama, co mną wtedy kierowało, bo pamiętam, jak lekarz pytał, czy chcę płeć poznać i powiedziałam, że NIE ;-)

Agulqa, niespodzianki są fajne, ale na tę niespodziankę to trzeba poczekać kilka ładnych miesięcy...

Ostatnia edycja:
Nieobecna pewniw masz racje. Ja mam problem bo wszystkie to pushup a ja nie chce takich.

Unita pewnie, alw w ciazy jednak jakoes nastawienie sie mz. Ja sobke nie wyobrazam cala ciaze nastawiac sie np na dzoewczynke ii zeby chlopak sie urodzil lub odwrotnie :p

reklama
Mnie na początku pierwszej ciąży przeszło przez myśl, żeby zrobić sobie niespodziankę, ale ciekawość wzięła górę :-D
I w obu ciążach od razu chcieliśmy wiedzieć, kto w brzuszku mieszka :-D

Do góry