reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mnie na wieść o tym, że nie znamy płci wszyscy pytali, czy nie chcę wiedzieć. A moje córy po prostu wstydliwe były :-D

reklama
witam
mam do was mala prosbe - temat wyprawki i zakupów dla dzieciaków pewnie dopiero przed wami (a może ktoś już zaczyna??) więc liczę na waszą pomoc
chcialabym, zeby na portalu mamasprzeda.pl pojawili sie ze swoim towarem sprzedawcy z allegro, którzy sa popularni wsrod forumowych mam. Czy moglybyście napisać mi (najlepiej za pomocą PW albo tu w tematach bede zagladac) u kogo robilyscie zakupy i kogo warto na taki portal zapraszac ?? oprócz samej wyprawki pewnie czesto kupujecie tez inne ubrania i zabawki - tacy sprzedawcy tez beda nam potrzebni !!

Liczę na waszą pomoc w tworzeniu tego portalu bo jest on skierowany do mam właśnie i my musimy wiedzieć co chcemy tam kupowac !!

pozdrawiam i zapraszam na mamasprzeda.pl
Mea - Monika

ps na mamasprzeda.pl wystawilam sporo ubrań ciążowych w duzych rozmiarach i ciuszków dla maluszka :) warto zagladać bo ceny sa atrakcyjne :)

Haha mamusia juz kombinuje ;-) zycie samo to zweryfikuje a pamietaj ze zakazany owoc najlepiej smakuje i na nasze nieszczescie 'swiat idzie do przodu'

agulqa, no właśnie to mnie przeraża! Sama miałam 15 lat, ale moja mama w życiu ze mną nie rozmawiała o niczym, poza szkołą i lekcjami, więc może to trochę przez to... Chociaż absolutnie nie żałuję, ze tak wcześnie, ale jak tak sobie pomyślę, to mój anioł stróż ma chyba kilometrowe skrzydła - gdyby nie to, to powinnam mieć już gromadę dzieci z własnej głupoty! :szok:

Nulini,15 lat?! :) Antkowi chyba siusiaka zwiążę na supełek a Olga piękny pas cnoty dostanie! Niech im się tylko czegoś zachce! ;)

Ale znam pary, które czekały do ślubu :)

reklama
Nulini witaj w klubie. Ja powinnam byc mamusia jeszcze w gimnazjum ;-) w kazdym razie ja od poczatku zamierzam z dzieckiem rozmawiac. Pamistam jak pkerwszy raz dostalam okres na obozie za granica. Nie mialam pojecia co sie dzieje bo mama nigdy o tym nke mowila. Plakalam i zwijalam sie z bolu. Jakas masakra

Do góry