reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
My teraz używamy EMOLIUM, za balsam i płyn do kąpieli mąż zapłacił 88zł :baffled:

A później przechodzimy na OILLAN, bo kupiłam dwie butle, ale są po 1 miesiącu życia...

Ja kupiłam dzisiaj na allegro chustę, drogie to prawda, za swoją zapłaciłam 160 zł z kuponem.. Patrzyłam w sklepach internetowych, ale wszędzie są ceny wysokie. Przecież to tylko długi kawałek materiału.. ;-)

Kurde, ja niby chcę chustę ale z drugiej strony nie wiem czy chcę nie chcę żeby młody Sue przyzwyczaił do noszenia i z resztą on taki grzeczny ze nie ma potrzeby noszenia ale z trzeciej strony jak go noszę to się tak słodko przytula i weź się zdecyduj ;(

Doggi ja to dla własnej wygody ją kupiłam.. Piotruś też jest grzeczny ale lubi się przytulać więc co mu będę bronić, już nigdy taki malutki nie będzie i jak będzie duży to już do matki się przytulać nie będzie :-) muszę korzystać póki się da :-D

reklama
Jezyk ja emolium i jest super jak dla mnie

Doggi najlepiej zapisz sie do chustowej grupy na fb i jak nigdy nie mialas to na start lepsza uzywka

Jenn jaka kupilas?
O juz widze... jqki kolor?

Doggi oby Stachowi nie przeszlo ale chusta polecana przy kolkach, zabkach, gorszych dniach itp
Moj w 3tyg byl przez 2dni w chuscie bo nie chcial spac, ciagle plakal itp
Teraz w pt ja go nosilam, wczoraj ł. Znow mam skok rozwojowy i wszystko mu nie pasi...
Poza tym na wakacje wygodna ;-)
Mo i ja chce dac malemu 100% bliskosci ktorej pptrzebuje, widze jak sie uspokaja u mnie czy ł w chuscie i jak to lubi
A odzwyczai sie sam jak bedzie chcial biegac i zwiedzac ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry