reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini jasne, ja po prostu wczesniej zapytalam a w centrum gdzie wyniki odbieralam jest apteka wiec spoko :-)

Babka mowila ze 19.90zl a nabila i 17.30 chyba dokladnie ;-)
Wiec sie ucieszylam jak dziec ;-)

reklama
Ah ostatnie zakupy, oczywiście Tatuś zaszalal i kupił dla swojej córeczki oto takie rzeczy.....i najbrzydszego rumpersa jakiego widziałam....

Ja zakupy aptekowe robiłam za pośrednictwem mamy, bo tu jak bym chciała zamawiać z pl apteki to bym straciła majątek....:)

Załączniki

• 1419365415709.jpg
    1419365415709.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 62
  • 1419365424191.jpg
    1419365424191.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 68
  • 1419365434499.jpg
    1419365434499.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 61
  • 1419365441870.jpg
    1419365441870.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 63
W oczach tatusia rampers jest pewnie super, może mniej słodki, ale za to oryginalny ;-) Fajowe zakupki :tak:
Do mnie dziś wózek dotarł, w sam raz pod choinkę Majeczce.
Padam na pysk, a jeszcze karpatka przede mną... ale mam już sernik i słonecznik (pestkowiec), także nie ma tragedii. A no jeszcze orzeszki i pierniki z słodkości + to co mama i teściowa zrobią :happy2: Nie ma co się cieszyć z ciast, jutro rano diabetolog mnie czeka... ostatnia wizyta.

Ja juz zadzwonilam do rodzicow i sis i powiedzialam ze maja pamietac o prezencie dla robsona od swietego mikolaja :-D
A co, mysla ze jak maly sie dopiero urodzil to nie ogarnia swiat i nie musi prezwntu dostac?:p

reklama
Do góry