reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Aqulaq_b dzięki są te medela tu też wiec poczytam sobie opinię tych trzech i kupie któryś na pewno.
Canpol spoko tyle, ze tu nie ma.
Ja nie wiem czy zamierzam korzystać czy nie, ale wolę mieć w razie jeśli nie będę używać to mogę sprzedać.

Ja tez wszystko wrzuciłem do sterylizatora. Smoczki, butelki, pojemniki na mleko, ale pewnie jeszcze to raz zrobię.

Poczytałam opinie, porownalarm ceny i chyba wybrałam swojego faworyta:p

Medela przy cenie kolo stu funtów, jest uboga, tzn laktator, ładowarka, 10woreczkow na pokarm, maść na sutki i wkładki laktacyjne....a u opinie średnie tj. ze jakiś tam silniczek w nim jest bardzo awaryjny itp.

Tomme tippe odpadł w przebiegach

Wiec wybrałam dr Brown:)

Ostatnia edycja:
Dagi ja np nie kupuje
Ale to dlatego zw teraz brak siana a przez to ze chodzilam do skzoly rodzenia to w razie w polozna przy nawale pozyczy mi elektryczny z medeli na kilk dni
Jak mi sie spodoba to kupie
A jak mie to bede myskala o jakims innym bo jesli bede miec mleko to planuje odciagac

Jasne, że tak jak masz możliwość to dlaczego nie. Ja jeśli będę miała pokarm to będę odciagala tylko w razie potrzeby ewentualnie później jak juz wrócę do pracy. A tak to cyckiem będę karmiła.

powiem Wam,że warto od czasu do czasu dać mleko z butelki ,bo mam teraz przykład w rodzinie,Alicja ma 3,5 miesiąca i cały czas cycek i szwagierka chciała sobie spokojnie na zakupy świąteczne jechać zostawiła małą z naszą teściową i był taki ryk,bo ona nie chciała z butli mleka mamy i trzeba było wracać do domu:-p

Bada- masz rację, ale u mnie chłopaki za chiny nie chcieli i był problem jak trafilam do szpitala a Cypek miał 7 miesięcy i nagle został bez cyca. Piotrek mu w nocy kaszke gotował i dał radę, po trzech nocach już był oduczony nocnego karmienia ;) Teraz będziemy też próbować żeby mały jadł z butelki i zobaczymy jak pójdzie.

reklama
A ja musze sie pochwalic bo dzis przyjechala pierwsza czesc wozka czyli fotelik i spacerowka
Laski! Dla mnie sa piekne :-D
Wogole mega zadbane, czysciutkie
Nawet ł stwierdzil ze jak nowki wygladaja :-)
Czekam na gondole i stelarz :-)

Do góry