reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

No powiedzialam dzis ł ze odradzacie pralko suszarke a on
Ł: to super jeden wydatek mniej
J: chyba nie. Trzeba kupic pralke i suszarke
Ł: to ile to kosztuje
J: no min. 3tys
Ł: to mi teraz doje.balas :p

W ogole kupilam te buteleczki do samolotow z rossmana
I juz nalalam szampon odzywke i zel pod prysznic
Zapakowalam kolorowe tetry do torby i juz brakuje w niej coraz mniej rzeczy ;-)

reklama
ja nie mam kompletu,pralkę mam Samsung,a suszarkę Beko :tak: natomiast wytłumaczono mi,żeby różnica w załadunku pomiędzy pralką a suszarką była 2 kg,czyli mam pralkę 6 kg wsadu to suszarkę kupiłam 8 kg;-)

bada, oczywiście, że tak :). ja też mam pralkę candy sprzed 4 lat o i suszarkę elektroluxa kupiłam. i tak jak piszesz, żeby wsad się zgadzał. ja mam 1kg różnicy na korzyść suszarki. ale mi chodziło o jednoczesny zakup. zauważ, że nawet na ekspozycji są komplety zrobione, tj. stoi pralka firmy X, a na niej suszarka firmy X. a tak w ogóle, to suszarki są mało popularne. w media bardzo mało tego sprzętu sprzedają (info od sprzedawców-znajomych).

agulqa, dzięki!!! już wiem, że tetry brakuje w mojej torbie do szpitala.

słyszałam że suszary elextroluxa są bardzo dobre :)
Chociaż ja nie lubie tej firmy, mam teraz ich pralkę i od początku są z nią problemy ... teraz ti już całkiem często plami i brudzi ubrania, mimo konserwacji, calgonami, octami, kwaskami cytrynowymi i innymi takimi :/

Moja mama i przyjaciółka mają hotpointy i są bardzo zadowolone, opinie w necie różne. Z kolei znajomi odradzają mi bardzo prale szajsunga eco bubble (bnardzo chciałam) bo podobno głośna mocno, chodzi i nie warta swojej ceny, ale to jak z wózkami każdy oczekuje czego innego ;-)

to ja znów polecam Samsunga pralę,mam 3 rok i jest super ;-) natomiast elektroluxa odradzam,bo mam lodówkę,która w ciągu pierwszego roku była naprawiana 3 razy i w reszcie w lutym dali nam nową,jak na razie działa,ale i tak zniechęciła mnie do tej firmy
kupując suszarkę kupiłam chyba najtańszą na rynku w klasie A+ Beko.,kupiłam w sklepie internetowym,ale popytałam kilku sprzedawców o tą firmę i chwalili,ponoć mało awaryjna,ale jak ze wszystkim,albo się trafi albo nie ,zobaczymy :happy2:

reklama
Ja bym kupiła Ninie prezent od Jagódki na przyjście ze szpitala ale kompletnie nie mam pomysłu co kupić... bo Mikołaj, święta, a na początku lutego jeszcze ma urodziny... tyle rzeczy dostała/dostanie że już nie wiem z czego się może ucieszyć. Lalkę bobaska i wózek dostanie na święta od teściów....

Do góry