reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada przypomniałaś mi z tą lodówką, jak T się urodził to też kupiliśmy lodówkę electroluxa, podjaramna z młodym na ręku zaczęłam ją oglądać ... i wiecie co drzwi z zawiasów jednych się urwały i spadły na Nas ... Dobrze, że mama była w domu to mi pomogła ... bo tak to nie wiem co by było :szok: Przywieźli drugą na wymiane i te drzwi znów spadły po 4 otworzeniu lodówki ... więc podziękowałam dopłaciłam trochę kasy i mam Samsunga właśnie i jestem super zadowolona z lodówki :tak:

reklama
Zelka no to wesoło z lodówką. .dobrze, że mama była.
My mamy pralkę Beko,,lodówkę i płytę indukcyjna Whirlpool a piekarnik Smeg'a. Wszystko kupione w tym samym czasie czyli około 2 lat temu i jak narazie działa bez zarzutu. Brakuje nam pochłaniacza na który nie mam zupełnie pomysłu..
Ja chyba młodemu zafunduje kolejnego Miśka albo auto jako prezent od młodszego brata

Mamy pralkę hotpointa i jest super nawet jak wrzucę jedną koszulkę pobierze malutko wody i wypierze szybko. Jest wielka na 7 kg.

Elektroluxa mamy lodówkę i jest kiepska działa dobrze ale rączki odpadły i dół to co zakrywa co ma pod spodem.

Wcześniej miałam pralkę samsunga i chodzi do dzisiaj z niej korzysta teraz teść.

Na suszarkach się nie znam u nas takszybko schnie że nie musimy kupować a piorę prawie codziennie.

Dziewczyny ja z pytaniem odnośnie czegoś innego. Dla mam, które używały albo zamierzają. Myślę, że ten temat już był tu poruszany jest dubluje to przepraszam. Mianowicie chodzi mi o laktator. Czy w ogóle jest sens jeśli tak to jaki lepszy ręczny czy elektryczny?

dagi, czy jest sens, to się okaże ;-) Mnie z Młodą był bardzo potrzebny, miałam ręczny LOVI i szło się zajechać. Teraz kupiłam elektryczny, nawet jak mi nie będzie potrzebny, to sprzedam, ale wolę mieć, niż później mąż miałby na gwałt kupować ;-)

Dagi u mnie laktator to must have, bo ja cycka nie daje tylko odciągam swoje i daje w butli. I w takiej sytuacji elektryczny jest wielkim ułatwieniem, prxy oli miałam ręczny canpol chyba i był fajny naprawdę ładnie odciagal ale łapy bolały po dłuższym czasie wiec teraz kupiłam elektryczny canpol easy start czy jakoś tak wydaje się być fajny, opinie ma dobre ale jak będzie wyjdzie w praniu :)

No właśnie chcę kupić, ale zastanawiam się na recznym czy elektrycznym, bo różnica w cenie przynajmniej tu nie jest wielka, bo dostałem właśnie gazetkę z mothercare i chyba jutro pojadę po ten elektryczny. Z tym, ze nie ma tu ani lovi ani canonola wiec kupie albo dr brown albo tomme tippe

reklama
Do góry