reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Kupiłam wóz;) I radość mnie ogarnia, bo mam wsio. Bobasie przybywaj, tj. dopiero w styczniu, ale wiadome o co chodzi:)
4897131911.jpg4897131911_2.jpg

Zależy. U nas dawałam ten czopek viburcol homeopatyczny jak miała 4 miesiące i zaczęła bolesnie ząbkować. Pierwszą gorączkę miała przy katarze w wieku 6 mies. i czopka nie dała sobie wcisnąc, płacz, krzyk...im starsza tym gorzej. Więc dałam spokój i przeszłam na syropki. Paracetamol truskawkowy piła z chęcą. Teraz nie będę czopkami męczyć.

Załączniki

• 4897131911.jpg
    4897131911.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 63
  • 4897131911_2.jpg
    4897131911_2.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Miałam Jedo Fyn...ale sprzedałam. To było nieporozumienie. Poza kołami pompowanymi. Mam spacerówkę trójkołową Hauck. Ale nie można do niej dokupić gondoli:/ Więc szukałam innego wózka na dużych pompowanych kołach z gondolą i ze spacerówką tyłem lub przodem. I kupiłam ten, bo sąsiadka ma za płotem już przy drugim dziecku i wsio sprawne. A że mieszkam na zadupiu bez chodników i co drugi weekend jestem u teściów w górach to inne koła nie wchodziły w grę.

Dziewczyny chciałabym kupić kocyk Minky, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia jaki wybrać, chciałabym taki raczej wiosenno-jesienny, a są różne grubości wypełnienia, czy któraś z Was może doradzić? Czy przy 2 cm nie będzie za gruby?

Najlepiej się właśnie poradzić kogoś, żeby było sprawdzone. Choć i w tej kwestii jest czasem ciężko, ja np juz teraz się zastanawiam czy jak mała je będzie miała tak rok czy nie kupię innego wozka, bo coś mi się wydaje, że spacerowka ma małe siedzisko.....:/

dagi waśnie w Jedo spacerówka też była nieporozumieniam. Wąska...nie wiem jak młodą upchałabym tam w kombinezonie. Dlatego zostałam zmuszona do zakupienia innej obszerniejszej. Ale przy pierwszy dziecku nie zwracałam uwagi na takie rzeczy, bo kto wiedział...:D

jenn wg mnie na wiosnę, jesień jedno wypełnienie. Jedna warstwa tego wkładu silikonowego. Na wiosnę to nawet i bez w cieplejsze dni tj. bez żadnego wypełnienia;)

reklama
Kasiekz a ja kupilam taki a nie inny, bo odpowiadał mi wizualnie, do tego ważne było, by się łatwo składał, koła pompowane i żeby można tez fotelik zamontować. W sumie kilka moich koleżankę ma, korzystają ze spacerówki i twierdzą, że jest spoko, ale nie jestem przekonana, zobaczymy jak mała będzie większa. W razie czego kupi się inny juz tylko spacerowke.

Do góry