reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Sprite no no no piękny ;) nie trzymaj koleżanek w niepewności :p

Ja chyba mam na razie wszystko co potrzebne (oprocz gondoli ale to w styczniu kupimy). A ciuszki wieksze kupie na wyprzedazach, mysle ze uda mi sie jeszcze skoczyc w styczniu na szybkie zakupy :)

Hej dziewczyny:)
Prowadzę działalność i będę zamawiać laktatory ręczne Philips avent w zestawie z kosmetyczką. Cena 120zł z przesyłką. Cena sklepowa ok. 170zł. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to proszę o szybką informację na priv lub maila aniamat87@wp.pl . Wszystko będe wystawiać na allegro i będę podawać linka do zakupu.
dokładnie wygląda to tak:)

Opis produktu

Cechy i zalety:

• Wygodna pozycja podczas odciągania pokarmu
  • Ciepła w dotyku, miękka nakładka masująca, która delikatnie stymuluje naturalne uwalnianie pokarmu
  • Pokarm trafia bezpośrednio do pojemniczka, który w połączeniu ze smoczkiem zmienia się w butelkę
  • Lekka, energonomiczna konstrukcja
  • Produkt wykonany z polipropylenu, nie zawiera bisfenolu A

W zestawie:

• Część główna laktatora z rączką
  • Nakładka w standardowym rozmiarze
  • Pojemnik na pokarm (125 ml)
  • Wyjątkowo miękki smoczek dla noworodków do naturalnego karmienia
  • Osłona podróżna
  • Kosmetyczka, a w niej :
    • krem na brodawki (3 ml)
    • osłonki na piersi (2 szt)
    • adaptor do laktatora
    • smoczek uspokajający
    • pojemnik na pokarm
    • przykrywka do pojemnika

Dziewczyny powiedzcie mi, doradźcie. Czy jest jakiś środek przciwgorwczkowy i przeciw bólowe, który można podawać maleństwo od urodzenia. Bo większość jest od 2 albo 3 msc życia przynajmniej tu. A mama pytała co ma mi kupić to bym jej powiedziała.

Dagi- to będą chyba czopki, ale musialabys sprawdzić. Też właśnie mialam czytać. Przy dwójce nie potrzebowalam bo nie goraczkowali, także nie wiem do końca.

dagi, robiłam rano porządek w pudełku z lekami (wywaliłam 3/4 pudełka z powodu daty ważności :szok::szok::szok::szok:). między innymi znalazłam tam właśnie czopki przeciwgorączkowe, które kupiłam dla młodego po pierwszym szczepieniu. PARACETAMOL. na opakowaniu jest napisane, że u niemowląt poniżej 3 miesiąca stosowac tylko wg zaleceń lekarza. u nas kazała kupic pediatra. w każdym razie z takim maluchem w razie gorączki i tak parktycznie zawsze wzywa się lekarza.

reklama
Haha paracetamol powiadasz czyli u mnie żadna nowość. Lek na wszystko. Spoko mam wizytę za tydzień to zapytam, ale coś w domu i tak wolał bym mieć. Co do lekarza to jasne, znając moje panikarstwo to ze wszystkim będę latala:p

Do góry