reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Elutka ale on nic nie kupuje bo nie wie co bedzie sluzyc nie zna sie totalnie ten moj chlop i mowi ciagle tylko ze juz sie nie moze doczekac pierwszej kolejki i pierwszego autka zdalnie sterowanego ktore Robson kiedys dostanie
Dziewczyny, pogratulujcie mi- spakowałam torbę do szpitala:-)strasznie ciężko było mi się za to zabrać. Z rzeczy dla mnie to tylko kosmetyki zostały, ale to tuż przed szpitalem, a dla dziecka w moim szpitalu tylko pampersy muszą być.
Piękne te wasze rzeczy, widziałam te pojemniki w Ikei, też się zastanawiałamu, ale ja chcę coś podobnego ale do szafy przywiescić a te mocowania tylko do łóżeczka. Kupię więc jakieś kieszenie po prostu.
Zastanawiam się dalej nad wanienką- kupiłabym ze stojakiem ale nie bardzo mam miejsce w łazience...
Znalazłam też w komisie taką karuzelę nad łóżeczku, fisher price rainforest, używana, mniej więcej za 100 zł... strasznie mi się podoba i chyba wolę wydać kasę na coś lepszego używanego niż na jakąś nową ale taką podstawową... jak myślicie? Ma któraś taką karuzelę?
Piękne te wasze rzeczy, widziałam te pojemniki w Ikei, też się zastanawiałamu, ale ja chcę coś podobnego ale do szafy przywiescić a te mocowania tylko do łóżeczka. Kupię więc jakieś kieszenie po prostu.
Zastanawiam się dalej nad wanienką- kupiłabym ze stojakiem ale nie bardzo mam miejsce w łazience...
Znalazłam też w komisie taką karuzelę nad łóżeczku, fisher price rainforest, używana, mniej więcej za 100 zł... strasznie mi się podoba i chyba wolę wydać kasę na coś lepszego używanego niż na jakąś nową ale taką podstawową... jak myślicie? Ma któraś taką karuzelę?
bada m.
mój już szuka autka akumulatorowego dla Gniewka (,przy starszakach nie było nas stać),ale nie ważne,że pewnie takie autko to dla 4 latka
jenn200818
Mój mnie zaskoczył tym śpiworkiem bo to jego w sumie pierwszy zakup, wcześniej to ja wszystko organizowałam. Spytał się czy to nam się przyda, co kupił Także teraz mały pewnie w niczym innym spać nie będzie, bo przecież to od tatusia :-)
reklama