reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

jenn, ale fajny :tak::tak:

do mnie dziś kurier przywiózł super oczojebny fotelik hahaha. ten śpiworek w sówki by do niego pasował :-D

reklama
Elutka ale on nic nie kupuje bo nie wie co bedzie sluzyc :p nie zna sie totalnie ten moj chlop i mowi ciagle tylko ze juz sie nie moze doczekac pierwszej kolejki i pierwszego autka zdalnie sterowanego ktore Robson kiedys dostanie :p

Hahaha no tak:) mój też jak ogląda czasem autka zdalnie sterowane to się pytam czy to dla młodego czy dla niego :p faceci to duże dzieci beż wyjątków moim zdaniem :D

Dziewczyny, pogratulujcie mi- spakowałam torbę do szpitala:-)strasznie ciężko było mi się za to zabrać. Z rzeczy dla mnie to tylko kosmetyki zostały, ale to tuż przed szpitalem, a dla dziecka w moim szpitalu tylko pampersy muszą być.
Piękne te wasze rzeczy, widziałam te pojemniki w Ikei, też się zastanawiałamu, ale ja chcę coś podobnego ale do szafy przywiescić a te mocowania tylko do łóżeczka. Kupię więc jakieś kieszenie po prostu.
Zastanawiam się dalej nad wanienką- kupiłabym ze stojakiem ale nie bardzo mam miejsce w łazience...
Znalazłam też w komisie taką karuzelę nad łóżeczku, fisher price rainforest, używana, mniej więcej za 100 zł... strasznie mi się podoba i chyba wolę wydać kasę na coś lepszego używanego niż na jakąś nową ale taką podstawową... jak myślicie? Ma któraś taką karuzelę?

haha mój H też się nie może doczekać aż kupi lego lub pierwszą kolejke Tymkowi :D ostatnio leży tuli się do brzucha i mówi 'no synuś nie mogę się doczekać aż wyjdziesz playstation sobie kupimy' :D te chłopy to duże dzieci :tak:

Mój mnie zaskoczył tym śpiworkiem bo to jego w sumie pierwszy zakup, wcześniej to ja wszystko organizowałam. Spytał się czy to nam się przyda, co kupił :-D Także teraz mały pewnie w niczym innym spać nie będzie, bo przecież to od tatusia :-)

reklama
Mój przy pierwszym synku "pojezdzil" wszystkim co możliwe, od autem po kolekje. Teraz we trójkę gry okupuja, dobrze, że mamy dwa PlayStation bo byłaby wojna.

Do góry