reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

U mnie z kolei maz tez chcial zabawki rozne kupować mlodemu a skończyło się tak ze Jasiek dostał np autko sterowane i... nie pozwolił dotknąć nikomu hehehe. Maz i moj tata przebierali nogami a on nie i koniec :p

reklama
Bada ja rok temu kupiłam mojemu mężowi helikopter i zalowalam wigilia, pierwsze i drugie święto aż do sylwestra latali na zmianę T jego brat i tato... I się klocili kto następny... Jak dzieci!

Dobrze, że mój nie ma takich jazd z zabawkami. Ale też nie zły z niego gadzeciaz, najpierw koniecznie mu był potrzebny i pad, później iphone6 a teraz sobie wymyślił ze potrzebuje iwatch'a i nie dociera ze są ważniejsze wydatki....

Dagi oni tak po prostu mają.. I nic na to nie poradzimy, czasem trzeba im pozwolić być takimi dziećmi ;-)
Mój np kupił małemu pierwsze klocki, UWAGA od lat 9, następne które kupił były od lat 3, a kolejne od 1,5 roku.. tendencja idzie w dobrą stronę..na szczęście :-D Oczywiście mamy także pieska cudownego misia, no ale wiecie przy tym zakupie to już ja byłam :-)

Mój notorycznie chce kupować oli klocki lego technics czy jakoś tak od 16 roku życia bo ona się ucieszy napewno na to.... I za każdym razem mu tłumaczę ze ola wbija w jego klocki bo ona jest rasowa księżniczka i jej tylko lalki i korony w głowie niestety

Jenn masz rację....tak w ogóle to wiesz, że na czekam na ten Twój wózek cały czas....

Żelka dobre, dobre. Juz gdzieś to slyszalam ale, że rozwijają się do 3 roku życia;)

Moje dziecko nie dostało od swojego taty żadnej zabawki....ale ostatnio oglądal jakieś misie wiec może jak wrócimy ze szpitala....obadamy

reklama
dagi wózek niestety odbiorę w środę, dziś za dużo zamieszania z tym.. Natomiast przechowywać go będę póki co u mojego ojca, bo tam będzie bezpieczny w domku. Natomiast ja wezmę póki co tylko nosidełko żeby w razie wcześniejszych akcji być przygotowana. Gondolę w styczniu sobie na spokojnie odbierzemy, bo nie chcę mieszkania zagracać, a w piwnicy niebezpiecznie trochę trzymać, no i tam też burdel jest i kurz.. ;-)

Do góry