reklama
bada m.
Fanka BB :)
na tą gwiazdkę kupiliśmy Mikołajowi helikopter zdalnie sterowany i co oczywiście mój mąż leciał z nim do moich rodziców ,żeby "wybróbować" ;-)
jenn200818
Doggi bo to są dzieci, tylko, że takie trochę przerośnięte :-)
dagi27
Dobrze, że mój nie ma takich jazd z zabawkami. Ale też nie zły z niego gadzeciaz, najpierw koniecznie mu był potrzebny i pad, później iphone6 a teraz sobie wymyślił ze potrzebuje iwatch'a i nie dociera ze są ważniejsze wydatki....
jenn200818
Dagi oni tak po prostu mają.. I nic na to nie poradzimy, czasem trzeba im pozwolić być takimi dziećmi ;-)
Mój np kupił małemu pierwsze klocki, UWAGA od lat 9, następne które kupił były od lat 3, a kolejne od 1,5 roku.. tendencja idzie w dobrą stronę..na szczęście Oczywiście mamy także pieska cudownego misia, no ale wiecie przy tym zakupie to już ja byłam :-)
Mój np kupił małemu pierwsze klocki, UWAGA od lat 9, następne które kupił były od lat 3, a kolejne od 1,5 roku.. tendencja idzie w dobrą stronę..na szczęście Oczywiście mamy także pieska cudownego misia, no ale wiecie przy tym zakupie to już ja byłam :-)
Mój notorycznie chce kupować oli klocki lego technics czy jakoś tak od 16 roku życia bo ona się ucieszy napewno na to.... I za każdym razem mu tłumaczę ze ola wbija w jego klocki bo ona jest rasowa księżniczka i jej tylko lalki i korony w głowie niestety
dagi27
Jenn masz rację....tak w ogóle to wiesz, że na czekam na ten Twój wózek cały czas....
Żelka dobre, dobre. Juz gdzieś to slyszalam ale, że rozwijają się do 3 roku życia
Moje dziecko nie dostało od swojego taty żadnej zabawki....ale ostatnio oglądal jakieś misie wiec może jak wrócimy ze szpitala....obadamy
Żelka dobre, dobre. Juz gdzieś to slyszalam ale, że rozwijają się do 3 roku życia
Moje dziecko nie dostało od swojego taty żadnej zabawki....ale ostatnio oglądal jakieś misie wiec może jak wrócimy ze szpitala....obadamy
reklama
jenn200818
dagi wózek niestety odbiorę w środę, dziś za dużo zamieszania z tym.. Natomiast przechowywać go będę póki co u mojego ojca, bo tam będzie bezpieczny w domku. Natomiast ja wezmę póki co tylko nosidełko żeby w razie wcześniejszych akcji być przygotowana. Gondolę w styczniu sobie na spokojnie odbierzemy, bo nie chcę mieszkania zagracać, a w piwnicy niebezpiecznie trochę trzymać, no i tam też burdel jest i kurz.. ;-)