reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
My niestety mamy 2 pokoje plus kuchnia i łazienka, więc cóż dbam o przestrzeń ;-) A ja uwielbiam przestrzeń, więc i tak jest mi ciężko teraz kiedy jej jest tak niewiele :-)

Susel ja mam karuzele po mlodym i nie planuje poki co wkeszac

No moj ł mysli ze jak mlody bedzie to tez ps kupi sobie
Ale niedoczekanie jego :p

Doggi chcialabym widziec ta ich klotnie :-D
Moj tata tez jak mlody dostawal to mial taka radoche ze hoho :-D
No i oczywiscke bzrdziej zalowal zeosutego autka nic Kuba jak byl maly :p

Ja juz mojemi ł powiedzialam ze do szpitala ma wziac najwazniejsze fotelik, kurtke dla mnie i kombimezon i kocyk dla malego
Ale pewnie i tak zapomni :p

Jenn rozumiem jasne. Ja znowu mam salon taki hm....minimalistyczny, wsypialni tez tylko ogromną szafa, garderoba i łóżko no i pokój zoski. Musze jakoś sobie radzi z przestrzenią bo nie mam za bardzo u kogo trzymać q piwnicy nie mamy, ale daje rade.

Susel ja mam też karuzele ale nie będę jej wieszala na razie. Może jak mała skończy miesiąc to wtedy zobaczymy.

Agulaq_b dlatego ja właśnie bazę i fotelik mam spakowane w samochodzie a moja Torba i małej stoją w miejscu które trudno przeoczyć wychodząc z domu....ale to się jeszcze okaże;)

Ja mam rozowe misie na karuzeli po corci. Ale olewam ze teraz chlop bo to i tak tylko na chwile:) Cora jak miala 7,5mies.to wstawala juz w lozeczku i ciągnela ją wiec schowalam. Zakupilam wowczas takie akwarium plastikowe z rybkami w wodzie i roznymi melodiami (tez szumem) co sie na lozeczko wiesza i bylo git:p

reklama
Do góry