reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Aglqa ten z ikea będzie za krótki. Najwyżej nie będzie na całe bo na takie 140/70 potrzebujesz przynajmniej 420cm a ten ma mniej

Ostatnia edycja:
agulqa ja kupowałam taki zestaw pościeli z ochraniaczem, w opisie której było zaznaczone, że pasuje na takie większe łóżeczko i jest dobry. Nie ryzykowałabym mniejszego tzn. standardowego

Elutka nie musi byc dookola lozeczka. Chodzi mi tylko o to czy te tasiemki nie beda w kijowych miejscach przy lozeczku 140x70

Emilchen ja posciel dostane, musze kupic sam ochraniacz a taki na allegro kosztuje ok 50zl plus przesylka

Agulqa ja mam łóżeczko i ochraniacz ikea i te tasiemki tak czy siak są w kijowych miejscach szczerze mówiąc, nie jest idealnie :-(

Dzisiaj odbieram wózek!!! :-D No i wstawiłam chyba już ostatnią porcję prania, mój ukochany przywiózł z delegacji taki piękny śpiworek w sówki:
spiworek-sowie-stado-1.jpg

Załączniki

• spiworek-sowie-stado-1.jpg
    spiworek-sowie-stado-1.jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Jenn śliczny śpiworek:) ogólnie podoba mi się motyw sowek, jak już będziesz miała wózek to się pochwal, ja wczoraj byłam na małych zakupach, kupilam w końcu klapki do szpitala a i dla Zoski coś się znalazło;)

Do góry