reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Dagi u was z tego co wiem sa super lumpy :p ale co z tego skorlcw primarku tez ceny zarabiste
Grzech nie kupowac :p
Ciuszki super

Ja cale zycie chcialam miec coreczke
A jak z ł srrzelalismy to ze na pewno Robsonik
I teraz jakos sobie nie wyobrazam miec coreczki :p
Synus mamusi :-)

reklama
Agulaq_b nooo ubrania są rozkoszne i śmiesznie tanie. Nawet w innych sklepach niż primarku, w nexcie, gap'ie czy nawet w tesco. W ogóle rzeczy dla dzieci są tanie, tańsze niż w Polsce mówię o ubrankach, kosmetykach, pampersach. Natomiast jeśli chodzi o wózki, pościel i lozeczka to w pl taniej.

Ja miałam nadzieję, że Tosia będzie chłopcem, zawsze chciałam pierwszego synka, żeby był starszym bratem, ale w sumie od samego początku czułam, że jednak dziewczynka, no i wyczułam bezbłędnie.
Natomiast zawsze bardzo, bardzo, bardzo chciałam mieć parkę, a w tej ciąży na początku ni cholery nie czułam, czy chłopiec czy dziewczynka, dlatego jak już na pierwszych prenatalnych ginka dała niemalże 100% gwarancji chłopaczka, to nie posiadałam się ze szczęścia :-D

To ja nigdy nie rozumiałam co fajnego w parkach jest, dalej nie kumam.zawsze chciałam albo jedno albo drugie bez mieszania. Bo wiem jak super braćmi są Mój T i P, którzy oglądając mój brat niedźwiedź rycza bo to o braciach jest :p o ja np z moją sis tez jak bff pomimo 4ech lat między nami, za to ja i mój brat czy moja sis i nasz brat dno kompletne.....

Ja mam dwóch braci i ze średnim się zawsze super trzymałam, a młodszego gnębiliśmy, dopiero później, jak ja już "dorosłam" do swojego towarzystwa, bracia zawiązali komitywę :-D

Dagi ja mam teraz juz sporo ciuszkow ale jak jestem w lumpku to i tak ogladam te od 74 w gore :p

Ja z sis zawsze sie zarlam o wszystko i tak jest do dzisiaj
Tylko jakby ja ktos chcial skrzywidzic to murem stane i ona za mna tez
Ale tak w ogole dogadac sie niemumiemy

reklama
Ja zawsze chciałam mieć parkę i teraz nie brałam innego scenariusza pod uwagę :)))) Córa miała być za pierwszym razem i niestety moje plany w obu ciążach nie wypaliły. Nawet Konrad ma na mnie focha bo chciał siostrę :)))) Wiem jednak, że będzie im łatwiej bo będą w jednym pokoju.

Do góry