reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Marcioszek ja nawet połowy tego co Ty nie mam.

Uwaga!
Wlasnie zamówiłam pościel, prześcieradła i wypełnienie dla Lilki :D
Muszę więc jeszcze tylko jakieś ubranka na 62 wzwyż dokupic i mogę rodzić:p

reklama
Marcioszek, wow! pewnie i tak nie zdążysz prać, bo zanim Ci sie uzbiera pranie, to dziecko już dorosnie do większego rozmiaru :-D

alecta, którą kupiłaś w końcu?

mi sie marzył mobil do pokoju niemowlaka. przy młodym nie wyszlo. za to teraz się dorobiłam ;-). tylko coś źle sklepiłam patyki, bo nie trzymaja równowagi. muszę poprawić :dry:
WP_20140730_006.jpg

Załączniki

• WP_20140730_006.jpg
    WP_20140730_006.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 57
sprite super
juz wiem jakie patyki daly Ci tak w kosc ;)

boshe ja zaczynam wierzyc w ludzi ;p
stwierdzilam ze postaram sie wykorzystac moja ciaze ;p
zamowilam polki do Robsona do pokoju, swiadoma tego ze koles ma 15dni roboczych na wysylke, ale wczoraj napisalam mu maila :D
"Witam, zamówiłam u Państwa półki wenge szerokie na 15cm i białe szerokie na 25cm. Wiem doskonale, że przybliżony czas realizacji to 14dni roboczych (od pon do pt). Byłam tego świadoma podczas zakupu ;) Jednak chciałam zapytać jak szacujecie Państwo teraz czas? Czy jest możliwość, że półki zostaną wcześniej wysłane? Jestem w 9mcu ciąży, półki są do pokoju maluszka i po prostu ułatwiłyby mi życie w ten ostatni czas ;) Uzbroję się jednak w cierpliwość jeśli będę musiała czekać na nie aż 3tygodnie. Mam jednak nadzieję, że uda się szybciej ;)
Pozdrawiam,
Agnieszka"
Wielkie było moje zdziwienie jak weszłam dziś na maila, patrze a tam:
"Witam
Postaram się Pani wysłać półki we wtorek, w środę powinny dotrzeć. Nie dam rady szybciej, niestety sam byłem zmuszony z powodów osobistych do przerwania pracy na 3 dni, jutro wracam i odkopuję się z zaległości. Pani wiadomość odczytała moja żona, i zostałem że tak powiem zobowiązany do jak najszybszej realizacji :)
Pozdrawiam, życzę wszystkiego dobrego.
Adam"

normalnie kocham takich ludzi :D
poza tym dzis na zakupach w polo pani otworzyla dla mnie kase, chyba sie przestraszyla ze jej urodze bo podbrzusze tak ciagnelo ze szok, przez reke mialam przewieszony pelen koszyk zakupow a w drugiej rece jeszcze duza pepsi ;p
normalnie święta idą czy jak?! :p

ps jeszcze dostalam maila ze prezent dla Ł dzis wyslali :D
juz chyba w tych dobrych wiadomosciach nie przeszkadza mi to, ze ł do torunia pojechal a mlody tak sie odpycha od zeber i wciska wtedy glowe na dol ze nie wiem jak sie nazywam ;)

reklama
Do góry