reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa potwierdzam, że 6pak chusteczek pampers można kupić za 25 zł. Ja kupowałam w Carrefourze, Rossmanie. trzeba polować, podobnie jak z pakami pieluch Pampers, bo czasem wychodzą taniej niż Dada jak jest dobra promocja. Ale paki chyba od rozm. 3 są dopiero.

Doggi piękny wózek.

reklama
A jak już się chwalimy to jak kupilam wczoraj Zosce coś takiego

Załączniki

• 1418331501890.jpg
    1418331501890.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 55
a więc tak, złożyłam wózek jestem bardzo zadowolona, zdjęcia wrzuce jutro bo narobiłam przy tym takiego bajzlu, że aż wstyd :p a nie mam siły sprzątać dziś już :)

MomyTiger ogarnęłam ta budkę, łatwizna, hjak coś to pisz będe podpowiadać ... sprytny jest ten wózek, bez instrukcji go ogarnełam, chociaż jedną rzecz rozmontowałam i dopiero zakumałam o co chodzi w niej :-D:-D

reklama
Jenn200818 super. Ja nie ukrywam, że byłam wtedy zawiedziona troszkę, jakoś mi się ubzduralo, że będzie chłopak. Bo nie zbrzydlam itp ot takie ludzkie gadanie. Ale teraz Zochy bym nie zamieniła na chłopaka:)

Do góry