reklama
McPearl
Fanka BB :)
Doggi, bardzo fajne zakupy.
Powstrzymajcie mnie!!! Przecież jak ja tak będę wszystko kupować to długów sobie narobię! Wczoraj wylicytowałam fotelik samochodowy mimo, że mamy ale chciałam taki z daszkiem to kupiłam stary opchnę, a że jest mega stary to 20-30 zł może wyciągnę. Byłam dzisiaj kupić wkład do pościeli - 50 zł, kupiłam jeszcze pościel w biedrze bo po Mikołaju mam wszystko niebieskie to nawet nie źle -35 zł. Czaję się jeszcze na kocyk minky choć wiem, że kocyk mam, ale tak mi się podobają...chciałam fioletowy choć zdecydować się nie mogę ;-) do tego chciałam sobie jeszcze kupić mufkę do wózka bo ja straszny zmarzluch. Naprawę powstrzymajcie mnie
Powstrzymajcie mnie!!! Przecież jak ja tak będę wszystko kupować to długów sobie narobię! Wczoraj wylicytowałam fotelik samochodowy mimo, że mamy ale chciałam taki z daszkiem to kupiłam stary opchnę, a że jest mega stary to 20-30 zł może wyciągnę. Byłam dzisiaj kupić wkład do pościeli - 50 zł, kupiłam jeszcze pościel w biedrze bo po Mikołaju mam wszystko niebieskie to nawet nie źle -35 zł. Czaję się jeszcze na kocyk minky choć wiem, że kocyk mam, ale tak mi się podobają...chciałam fioletowy choć zdecydować się nie mogę ;-) do tego chciałam sobie jeszcze kupić mufkę do wózka bo ja straszny zmarzluch. Naprawę powstrzymajcie mnie
dagi27
Mc Pearl wow...ale zakupy. Ja dzis wyszłam na 2h i mam dość. Jestem zmęczona jak bym przerzucila tonę węgla. Tez się zastanawiam nad tym kocykiem minky....ale już mam chyba ze trzy. Nie dlugo nie będę miała gdzie chowac. Ja poluje właśnie na sam ten daszek do fotelika, bo ze tak powiem spieprzylam sprawę zaraz jak przywiozlam fotelik do domu, ale na ebay widziałam, wiec musze zamówić.....idę do wanny bo krzyz boli jak cholera.
McPearl
dagi, znalazłam wczoraj przypadkiem babkę na allegro co szyje takie rzeczy jeśli chciałabyś może taniej. Nie wiem jak tam u Ciebie z funduszami UNIWERSALNA BUDKA DASZEK DO FOTELIKA 0-13 KG (4836990623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Doggi, super!!! juz Ci zazdroszczę tej koszulki, bo macałam dzis identyczna w sklepie!. jest boska w dotyku! taka milusia uhuh. cena bodajże 99 zł, tak? i tak się zastanawiam, czy sobie z neta jej nie kupić, bo to jest chyba ta co chyba Sylwi wklejała linki z allegro i tam mi sie wydaje była cena 69 zł. nie jestem pewna. w każdym razie dla mnie koszula BOMBA
ja dziś w tk maxxie widziałam taki zestaw koszulka na ramiączkach czarna + cienki szlafrok do kompletu czarny. i w sumie fajne to było. może nie takie typowe do szpitala, ale co z tego, a cena 99 zł za zestaw.
Żelka, ja brałam minky od tego sprzedawcy. jeszcze go nie prałam, więc nie wiem. ale na oko wydaje się fajny
a ja za to dziś zrezygnowałam z zakupu tego wózka z warszawy O LOL!!! i wracam do boćka po zakup (ale internetowego). i kto tu ma problemy z hormonami i w ogóle ;p
ja dziś w tk maxxie widziałam taki zestaw koszulka na ramiączkach czarna + cienki szlafrok do kompletu czarny. i w sumie fajne to było. może nie takie typowe do szpitala, ale co z tego, a cena 99 zł za zestaw.
Żelka, ja brałam minky od tego sprzedawcy. jeszcze go nie prałam, więc nie wiem. ale na oko wydaje się fajny
a ja za to dziś zrezygnowałam z zakupu tego wózka z warszawy O LOL!!! i wracam do boćka po zakup (ale internetowego). i kto tu ma problemy z hormonami i w ogóle ;p
Ostatnia edycja:
jenn200818
Doggi boskie staniki, sama muszę się wybrać i sobie porządny kupić.. Bo cholery dostaję z tymi moimi cyckami. :-)
bada m.
ja od kilku lat kupuje staniki F&F w tesco i też nie narzekam,druty nie wychodzą,nie zniekształcaja się i nawet 2 ostatnio w suszarce suszyłam i nadal są ok. tylko ja nie mam dużych piersi,na poczatku ciąży mi się powiększyły a teraz znów noszę staniki z przed ciąży
reklama
dagi27
Mc Pearl kurcze 20zl to jak za darmo, poszukam na ebay jeszcze czy nie ma takiej akurat do mojego fotelika i jak coś to kupię od tej babki i mama mi przywiezie. Dziękuję bardzo. Moja budka została potraktowana w bardzo nie miły sposób przeze mnie i niestety do wyrzucenia tzn dało by się ją zszyc ale wyglądała by brzydko.