reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja nawet nie wiem co to poduszka klin wiec nie kupuje:)
Gole sie zimą maszynką co dwa tygodnie (przed wizytą u gina);p Latem depilatorem co 3tygodnie. Wloski mam jak Nulini...malo i slabe przez ten depilator.

O jakich platkach piszecie tych np.7x7cm do podmycia pupy lub twarzy bobasa? Ja uzywalam tylko pierwszy miesiac potem jechalam chusteczką nawilzaną:)

reklama
A u tylku nie myslalam :-D
Ja mam nie wiem jakie 5x5chyba ale musoalabym sprawdzic
Pewnie bede uzywac raczej chusteczek, ale minimum na wieczor wiem ze warto myc woda zeby jednak nie ciagle tylko ta chemia

Ja planuje isc pozniej na laserowe usuwanie wlosow tyle ze chyba karmiac piersia nie mozna :-(

Dołączam się do pytania o waciki, ale te większe.. Jakie polecacie? Bo jest ich mnóstwo, zależy mi aby się nie rozwarstwiały i były tanie ;-)

jenn, te z intermarche są ok. ale lepsze są Cleanic tylko droższe. nawet chyba o 2 zł :szok::szok:

gaga z tesco też chyba była ok.

LayDeek będziesz zadowolona. Na prawde sliczne ma te rzeczy.
Sprite ja kupilam ostatnio paczke w tesco marki tesco a drugie firmy Gaga premium. Ceny nie pamietam ale tescowe na oko wydaja sie byc fajniejsze. Z Jasiem to ja waty uzywalam później i pewnie tez tak zrobie tym razem. Wczesniej robilam tyle kulek ile mi bylo trzeba. Tez pupe woda myję, chusteczki raczej awaryjnie i w nocy

Chcę je stosować zamiennie z chusteczkami, bo kupiłam nawilżające z Netto bo Sroka polecała ;-)

A te z Rossmana stosowała któraś z was?

ja w domu wolę te płatki, bo wodę do tego mam cieplutką w miseczce i jakoś mi sie to przyjemniejsze dla bobasa wydaje, a po drugie pupa po chusteczkach jest taka lekko lepiąca się, a po wodzie jak u niemowlaczka :laugh2::laugh2::laugh2:
chusteczki oczywiście poza domem i na szybciocha, np. w nocy - jak gosiane :tak:
za to młodemu dupsko wycieram nawilżonymi, więc w domu ciągle je mam. tu z kolei papier toaletowy mi sie dla niego za szorstki wydaje :-D:-D:-D

Wasze łóżeczka tez maja id razu tak ze ten stelaż pod materac jest pod kątem? Ja to właśnie odkryłam, jak trochę obniżyłam materac i jest.lekko pochylony, wiec poduszka klin zbędny zakup

reklama
Agulqa wiesz kochana... jeden kupon na moim telefonie a drugi na męża :))))

Doggi
ja mam całkiem na płasko.

Ja też do pupki tylko chusteczek używałam więc nie znam się na tych dużych płatkach.

Do góry