reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja wózkiem też już bym pojeździła, ale póki co zapakowany na strychu u męża :-D

Laski, ile ja tych Camarelo widzę w galerii, to nie zliczę!

reklama
wystarczy wózek,czy koniecznie ze mną pchającą go ?;-):-D

Załączniki

• 100_1899.jpg
    100_1899.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 47
też bym wolała bardziej kolorowy,ale juz pisałam,że to stelaż i spacerówka po Mikim,a gondolę tylko dokupowałam ,a kolory to on miał 3 do wyboru ten,czerwony i kremowy ,zresztą uwielbiam go więc ten fakt resztę mi przysłania :-D

alecta ja musze kupic tiul na pompony, pistolet do kleju i wklady, renifery zeby je ozdobic na swieta, zloty spray, wstazke, sloiki na pierniki, polki do robsona do pokoju i wiele innych :D

wlasnie jakby ktoras chciala
ja planuje kupic te 230323 SŁOIK POJEMNIK KUCHENNY NA ŻYWNOŚĆ 1,1 LITR (4812583421) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
sa dosyc duze moim zdaniem
a dziadkom dajemy tylko pierniczki wuec dlatego chce w wiekszym sloiczku niz takie malutkie.
oczywiscie musze ozdobic jeszcze sloik jak juz zakupie ;)

To i ja sie pochwale :))
Kupiliśmy dzis pojazd dla córy!
Razem z adapterami do fotelika zapłaciliśmy 1154 zł :)))

Cieszę sie jak dziecko!!!
ImageUploadedByForum BabyBoom1417347455.879844.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417347455.879844.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417347455.879844.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry