reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada gratki suszary!

Doggi mi tez ryba w czym bede rodzic i jak wyglądac:)

Agulqa mylam z plynie do naczyc bialy jelen - wszystkie gary nim myje:)

Ja mialam wkladki Nuk i rewelka! Teraz kupil Avent bo tansze-zobaczymy:)

reklama
Doggi ja ogólnie za j&j też nie przepadam. .przereklamowamy jak dla mnie a Nuka uwielbiam :-) te wkładki kupiłam chyba po 15 za 2 opakowania w każdym 36szt także cena dobra.
Białego Jelenia też bardzo lubię chociaż takue mydło w płynie z pompką słabo się pieni

ja nie wiem. brałam pierwsze lepsze w dobrej cenie i jakoś mi przypasowały (w pierwszej ciąży). dlatego teraz też je kupiłam, bo wiem, że dla mnie były ok. ale widzę, że dużo osób johnsona używa ;-)

Ja mam wkładki Canpol, bo mi zostały jeszcze z poprzedniego karmienia i NUK od siostry bo jej te z kolei zostały;-) Sama miałam tylko te z Canpol, bo dostałam od koleżanki 3 duże opakowania, bo wygrała je i nie używała. Jak laktacja się ustabilizowała to już nie potrzebowałam.

Ogólnie brakuje mi jeszcze pieluch i mogę pakować torbę do szpitala:-D

Elutka mydlo tak ale plyn do garow Bialy Jelen ma super:) Uzywam juz 2,5r.i nie zamienie-no chyba ze przestaną produkowac;p

Dostalam dzis od kolezanki reklamowke ciuchow. Jeszcze tylko krem do pupy i wyprawke mam zakonczoną:) No jeszcze tylko musze wsio wyprac.

Kasiek to muszę spróbować :-) kuzynka używa i faktycznie jest zadowolona ;-) ja teraz używam zwykle fairy i jest też fajniasty

reklama
Do góry