reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
megami mi wlasnie chodzi o to by przemywac oczka, buzke itp
nie chce zwyklych wacikow zeby pylki nie zostawaly
chyba ze ktoras z Was ma jakies sprawdzone waciki dla bobasow?
nie chce zwyklych wacikow zeby pylki nie zostawaly
chyba ze ktoras z Was ma jakies sprawdzone waciki dla bobasow?
agulqa_b
kupie te 100szt, zawse do czegos sie uzyje
i kupie kilka tych po 1zł w razie w gdyby byla jakas ranka czy cos tam
i kupie kilka tych po 1zł w razie w gdyby byla jakas ranka czy cos tam
jenn200818
Waciki są zdecydowanie bardziej delikatne, ja na pewno będę stosować waciki kosmetyczne. A do pępka patyczki do uszu dla dzieci takie rozszerzane ;-)
goferek
Szczęśliwego dnia cd :-) Zadzwoniła po mnie mama,żebym podjechała po nią na miasto, czekała pod sklepem z art dziecięcymi, kupiła mi 2 komplety pościeli, wkład - kołderka i poduszka, prześcieradła, zimową czapeczkę i grube śliczne body na wyjście ze szpitala:-) A ja na poczet kasy, która w końcu przyjdzie kupiłam 2 okrycia kąpielowe i gruby kocyk.
Ja nie kupuję patyczków do uszu, kiedyś sobie zapchałam ucho patyczkiem, lekarz powiedział, że takich patyczków kategorycznie nie wolno używać a dla dzieci to wręcz powinno się zakazać.
Została mi do kupienia z pierdółek sól fizjologiczna do oczek, waciki.
Z grubszych zakupów: wózek, niania, leżaczek i na później mata i nosidełko.
Wypiorę dzisiejsze zakupy i mogę się zabrać za prasowanie, bo ciuszki wyprałam w weekend. W tym tygodniu chcę już spakować torbę i napisać mężowi kartkę co ma zabrać na wyjście dla mnie i dziecka.
Wczoraj zajęcia ze szkoły rodzenia mieliśmy w szpitalu, zmierzyliśmy czas dojazdu- 35min.
Czekając na położna podjechało autko z rodzącą, której odeszły wody jak wysiadała z auta, spotkanie z lekarzem trwało ok 1,5godz i wychodząc położna powiedziała, że ta babeczka już kończy rodzić a była to pierworódka.
Ja nie kupuję patyczków do uszu, kiedyś sobie zapchałam ucho patyczkiem, lekarz powiedział, że takich patyczków kategorycznie nie wolno używać a dla dzieci to wręcz powinno się zakazać.
Została mi do kupienia z pierdółek sól fizjologiczna do oczek, waciki.
Z grubszych zakupów: wózek, niania, leżaczek i na później mata i nosidełko.
Wypiorę dzisiejsze zakupy i mogę się zabrać za prasowanie, bo ciuszki wyprałam w weekend. W tym tygodniu chcę już spakować torbę i napisać mężowi kartkę co ma zabrać na wyjście dla mnie i dziecka.
Wczoraj zajęcia ze szkoły rodzenia mieliśmy w szpitalu, zmierzyliśmy czas dojazdu- 35min.
Czekając na położna podjechało autko z rodzącą, której odeszły wody jak wysiadała z auta, spotkanie z lekarzem trwało ok 1,5godz i wychodząc położna powiedziała, że ta babeczka już kończy rodzić a była to pierworódka.
reklama
agulqa_b
goferek zycze nam wszystkim takiego porodu
super ze mama taki prezent sprawila
ja juz sie nie moge doczekac jak pozamawiam te wszystkie *******ki
tylko oczywiscie kasa nasza w powietrzu wisi co mnie wkurza na maksa!
super ze mama taki prezent sprawila
ja juz sie nie moge doczekac jak pozamawiam te wszystkie *******ki
tylko oczywiscie kasa nasza w powietrzu wisi co mnie wkurza na maksa!