reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Super ta koszula :-) Ale ja bym taką do domu kupiła dla siebie tylko-te moje cyce by mi wylatywały co rusz z niej :-D Ale napisz gdzie kupiłaś bo do domu fajniejsza taka niż te "babciowe" jak to mój wczoraj powiedział :-D

Nam dzisiaj przyjdzie paczka z tej apteki- już się doczekać nie mogę. Jutro ma przyjść niby kołyska.

Agulqa kupiłam wczoraj ten termometr ale już jest po 102zł (choć to i tak taniej niż nawet na allegro) i dołączone jest do niego 120 tabletek tranu.

Co do wypranego dywanu-wydaje mi się , że jest ok chociaż ja wybredna jestem i mogło by być jeszcze bardziej ok :-D Na pewno jak coś polecać będę tam pranie a nie u Panów co przychodzą i kracherem robią a więc Agulqa jakby co to jest to na ulicy cichej bodajże 24 (myjnia eco fresh czy jakoś tak).

ok, dzięki-poszukam na allegro. a u tego sprzdawcy 77 i ja zamawiałąm :). zreszta 3 lata temu wyprawke dla młodego również brałam w większości u niego :-D

Ona tam coś pisała, że to sznurek.
Ja początkująca powiem, że szybko się na szydełku robi :p Na drutach wkurza mnie to przesuwanie robótki :baffled:

Femme ale błyszczysz ;) to jakaś pasta wybielająca? :-D

mommy ooo widzisz, czyli cena juz w gore idzie
my musimy sie wstrzymac teraz z termometrem
lipa z kasa totalna
no i musi cos 'zostac' do kupienia dla tesciowej bo przezywa ze prawie wszystko juz mamy i co ona kupi
tyle ze jak mowimy ze to czy to by sie przydalo to ona nie kupi przed porodem (zabobon)
a my wiekszosc chcemy miec juz gotowe
wiec moze zostawimy dla niej termometr wlasnie

a co do dywanu dzieki, moze uda mi sie zawiezc przed swietami jeszcze
oby

alecta dzieki ide ogladac :D

edit
nie znam sie zupelnie
ale zastanawiam sie czym one tak bardzo sie roznia ze cena jest tak rozna? moze ktos mi podpowie?

Kompresy niejałowe z gazy 5x5cm Matocomp 100szt (4796277407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kompresy jałowe z gazy 5x5cm Matocomp (4789553553) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
AGULQA - u tego samego co Alecta wstawiła :-)

SPRITE, MOMMY - w TK Maxx ;-)

MOMMY - no ja mam skromne wymiona więc luz :-D :-D

MEGAMI - Hahahahaha :-D tak mocno się do was uśmiechnęłam :-D :-p

Agulqa, jedne są jałowe (sterylne, pakowane po 3) a drugie niejałowe, pewnie stąd różnica ;p

reklama
Do góry