reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa_b ja tam najczęściej na podłodze miałam wanienke ;) a moja koleżanka ta od tego stelaża wanienki przewijaka to kapala młodego w brodziku prysznica :)

reklama
Ja tam pozniej to bede w wannie kapac, ale to jak zacznie siedziec. Na podlodze mysle ze moj kregoslup nie wytrzyma. W sypialni nie ma gdzie postawic, krzesla maja obicie, wiec slabo zeby woda zalac. Nie mam wizji :p

Agulqa_b ja swego czasu kładlam u nas na łóżku cerate i tam wanienke z ola, różnie kombinowalam z kapaniem ale dało rade ;) a na podłodze jak kapalam to po prostu siadając na podłodze i po krzyku :)

Alecta ja nie mam takich rzeczy jak stolik kawowy :p wyjdzie w praniu na pewno, pewnie bede kursowac z wanienka po mieszkaniu ccalym :p albo wrzuce Roberta do miski jak doggi olke i problem z glowy ;-)

Agulqa- ja kładłam wanienkę na pralce i dawałam radę.

Z tych dużych podpaske to ja zużyłam dosłownie pół opakowania, bardzo szybko mogłam normalne zakładać. ALe też wolę tampony...

Doggi nasz mlody yez byl w misce kapany bo brodzik w prysznicu plytki :p dlugo chcial w misce bo bal sie wody z prysznica jak bezposrednio na niego leciala :p

Alecta wlasnie wiem, tylko ze my nie lubimy miec goraco w mieszkaniu wiec w sumie raczej temperatura w duzym pokoju do kapieli nie bardzo

Susel my mamy mala pralke. Obczaje, jak dam rade toxspoko bo wysokosc tez bylaby ok. Zobacze jak Robson sie urodzi :p

reklama
Do góry