reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja tam pozniej to bede w wannie kapac, ale to jak zacznie siedziec. Na podlodze mysle ze moj kregoslup nie wytrzyma. W sypialni nie ma gdzie postawic, krzesla maja obicie, wiec slabo zeby woda zalac. Nie mam wizji
agulqa_b
Alecta ja nie mam takich rzeczy jak stolik kawowy wyjdzie w praniu na pewno, pewnie bede kursowac z wanienka po mieszkaniu ccalym albo wrzuce Roberta do miski jak doggi olke i problem z glowy ;-)
agulqa_b
Doggi nasz mlody yez byl w misce kapany bo brodzik w prysznicu plytki dlugo chcial w misce bo bal sie wody z prysznica jak bezposrednio na niego leciala
Alecta wlasnie wiem, tylko ze my nie lubimy miec goraco w mieszkaniu wiec w sumie raczej temperatura w duzym pokoju do kapieli nie bardzo
Susel my mamy mala pralke. Obczaje, jak dam rade toxspoko bo wysokosc tez bylaby ok. Zobacze jak Robson sie urodzi
Alecta wlasnie wiem, tylko ze my nie lubimy miec goraco w mieszkaniu wiec w sumie raczej temperatura w duzym pokoju do kapieli nie bardzo
Susel my mamy mala pralke. Obczaje, jak dam rade toxspoko bo wysokosc tez bylaby ok. Zobacze jak Robson sie urodzi
reklama
Ostatnio była mowa o suszarkach do prania. Wczoraj Pani Gadżet pokazywała taką
Meliconi Stendimeglio 60 - Opinie i atrakcyjne ceny na Ceneo.pl
60 m[SUP]2[/SUP] prania można powiesić
Meliconi Stendimeglio 60 - Opinie i atrakcyjne ceny na Ceneo.pl
60 m[SUP]2[/SUP] prania można powiesić