reklama
bada m.
Fanka BB :)
moi mieli 3800 i 3500 i miesiąc albo i 2 używaliśmy 1 Pampers ;-)
dam Wam znać jak te biusty przyjdą
dam Wam znać jak te biusty przyjdą
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Ja myske ze do szpitala wezme 1 a pozniej sie zobaczy
MommyTigger
Agulqa ponoć b.dobry jest :-) Ja się za takie rzeczy jak pompony, literki nie biorę bo zmarnowałabym więcej materiału niż to warte no i nerwów
1 pampków jedno małe opakowanie na razie kupiłam, to tam akurat zawsze może małż dokupić ;-) Akurat pampki ma w miare obcykane chociaż dzisiaj za 4 łapał
1 pampków jedno małe opakowanie na razie kupiłam, to tam akurat zawsze może małż dokupić ;-) Akurat pampki ma w miare obcykane chociaż dzisiaj za 4 łapał
To ja mam 3 paczki jedynek, z Olą długo były w użyciu, ona taaaaka tyciunia była nasza kruszynka, przez jakiś czas taka chudzinka, ale potem w ruch poszły geny tatusia i był ludzie michelin
Tu miała 3 miesiące około i byliśmy w poznaniu u moich rodziców stąd kąpiel w misce taka kluseczka
Ps ta bluzka bardzo mi służyła wyglądqm jakbym była płaska a miałam rozmiar cyców 70f
Tu miała 3 miesiące około i byliśmy w poznaniu u moich rodziców stąd kąpiel w misce taka kluseczka
Ps ta bluzka bardzo mi służyła wyglądqm jakbym była płaska a miałam rozmiar cyców 70f
Załączniki
agulqa_b
Doggi haha ale sie usmialam z jej pozy
Sprite sprawdzilam, tiul na rolne 15cmx9m kosztuje ok 3,5zl na allegro. Mysle ze nie jeden pompon z tego mozna zrobic ;-)
Sprite sprawdzilam, tiul na rolne 15cmx9m kosztuje ok 3,5zl na allegro. Mysle ze nie jeden pompon z tego mozna zrobic ;-)
MommyTigger
Ale słodkośći!!!! :-) I zgadzam się z lay , laska jesteś doggi
kasiekz
Doggi jak moja. Urodzony maly chuderlak a potem grubasek
Susel cora miala 50cm a ciuszki 56. Niektore za duze ale u bobasa to nie przeszkadza a po 3tyg.są idealne
Polecam ten termometr mikrolife. Tez kupilam w aptece w promocji ale byl po 99zl.
Po cc nie wiem czy przdadzą sie podklady. Ja uzywalam zwyklych duzych podpasek. Ale wczesniej odchodzily mi wody wiec te giga podpaski/podklady Bella swietnie sie przydaly. Lepiej wiec kupic 2op.bo nie drogie a moze przydadzą sie
Susel cora miala 50cm a ciuszki 56. Niektore za duze ale u bobasa to nie przeszkadza a po 3tyg.są idealne
Polecam ten termometr mikrolife. Tez kupilam w aptece w promocji ale byl po 99zl.
Po cc nie wiem czy przdadzą sie podklady. Ja uzywalam zwyklych duzych podpasek. Ale wczesniej odchodzily mi wody wiec te giga podpaski/podklady Bella swietnie sie przydaly. Lepiej wiec kupic 2op.bo nie drogie a moze przydadzą sie
reklama
MommyTigger
Ja mam 2 opakowania tych bella pampersów po porodzie ale nie wiem czy dokupić jeszcze czy nie? Wszędzie mi mówią że w połogu to krwawienie nie powinno być dużo dużo większe niż miesiączka a te to ja miałam tak skąpe jakby kot napłakał.
W nocy znalazłam tanią aptekę z kosmetykami które dla małego chciałam i pozamawiałam wszystko+dla siebie fembion. Tylko do pępuszka pielęgnacji musze kupić i oliwkę.
Ciuszki to mam troszkę na 56 a tak to wszystko na 62.
W nocy znalazłam tanią aptekę z kosmetykami które dla małego chciałam i pozamawiałam wszystko+dla siebie fembion. Tylko do pępuszka pielęgnacji musze kupić i oliwkę.
Ciuszki to mam troszkę na 56 a tak to wszystko na 62.