reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Piżama ponoć dosyć niewygodna jest szczególnie w szpitalu, bo wiesz trzeba "wietrzyć" krocze ;-) A koszula jednak jakoś tak bardziej chroni intymność.

Jenn ale wlasnie nawet nie tyle do szpitala. Po proatu nie mam zadnej pizamki bo ja spie w gatkach i tshircie i jak w maju wyladowalam w szpitalu to tesciowa na szybko musiala kupic, niestety sztuczna wiec meeeeega smierdzi po jednej nocy ;-)
W sensie nie lubie takiej nieswiezej sztucznizny :p

Dla mnie koszule z guziczkami są mega niepraktyczne, wolę takie z głębokim serkowym dekoltem :-)

Agulqa nie ma się co martwić na zapas. Widzę, że podobnie wagowo stoimy :-D na wszystko przyjdzie czas, na ćwiczenia i płaski brzuch także :-)

Ja w sumie mam tylko jedną piżamę, ale właściwie tylko spodnie i to w dodatku jasne, więc chyba nie będę ich wykorzystywać po powrocie ze szpitala ;-) Podobno najlepiej chodzić bez niczego, w sensie tylko w koszuli i bez bielizny, jakież to dziwne. Nie lubię tak z gołym tyłkiem po domu, no ale cóż.. :-D

A widzisz i właśnie dlatego nie pojmuję idei chodzenia bez niczego.. ja rozumiem, że się lepiej goi no ale bez przesady, żeby tak bez niczego:rofl2: Te siateczkowe poporodowe chyba będą ok ;-)

U mnie się sprawdziły, po nacięciu przy pierwszym porodzie też w domu nosiłam bo fajnie się wietrzyło :p

reklama
Femme ale super się udało!!

Megami może być z tym rozleniwieniem, bo jak miałam operacje kolana i tak już mogłam zginać to teść mówił żeby orteze zakładać tylko jak gdzieś idę dalej a tak starać się bez niej bo mięśnie wiotczeją :/ i to prawda ja od razu po operacji ćwiczyłam ta nogę na tyle na ile teść pozwolił i mimo to po miesiącu ta operowana noga o połowę chudsza była!! A mięśni praktycznie zero taki jeden wielki flak

Jenn wietrzyć krocze to raz a dwa przychodzą dwa razy dziennie na obchody i ci tam zaglądają no i poza tym pierwszy dzuen leci dość mocno z kobiety więc co chwilę byłaby brudna piżama

Ja w tych siayeczkowych latalam całe dwa dni ;) bo potem mój pológ przypominał mój okres (a zawsze miałam skromne)

Do góry