reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Laydeek super info bo konczą mi sie!

Ja zas bez otulacza i rozka bo nie lubie zawijac tak bobasa. No i moja od urodzenia musiala miec rece na wierzchu bo inaczej awantura. Ale byla spokojna i bez kolek wiec nie bylo potrzeby. Mam nadzieje ze mlody pojdzie w jej slady;p Mialam tylko ten cienki otulacz motherhood i po kąpieli ją wkladalam ale to szerokie i nie krepowalo jej ruchow. Dziecko samo pokaze w czym mu wygodnie.

reklama
Emilchen nie widac niedociagniec na zdjeciu ;-)

Laydeek jasne ze musimy wygladac, ale mz do malowania mam tyyyyle rzeczy a i tak uzywam podklad, puder tusz i eyeliner ;-)

Nina zawsze musiała być zapatulona cała, ale miałam tylko rożek i kocyki:-)zastanawiałam się nad otulaczem, zobaczę jak będę stała z kasą.

Dziewczyny w zwiazku z kuponem na allegro zaczelam sie zastanawiam nad kupnem koszul do karmienia i do porodu. W sumie nie mam ani jednej. Na co powinnam zwrocic uwage i moze jakas z allegro polecacie?
No i pytanie o pas lub majtki z wysokim stanem sciagajace brzuszek po porodzie by szybko doszedl do siebie. Co o tym myslicie?

Agulqa_b ja żadnych gaci i pasów nie używałam, po około 2 miesiącach miałam mój brzuch, lekki flak ale to była kwestia ćwiczeń akurat. Ale szczerze to jeśli będę miała cc to pewnie sobie kupię bo coś czuje ze po cc tak łatwo mię jest z brzuchem.

Koszule do karmienia miałam jedną taką z boku odpinaną ze odslaniala jeden albo drugi cycek ale j ef j nie nosiłam bo yo było lato i miałam na ramiączkach wiec kłopotu nie było. A kupiłam zwykłą najtańszą tą do karmienia.

AGULQA - Ja też będę koszuli szukać w przyszłym miesiącu zamówię ceny w sklepach kosmos więc na allegro myślę lepiej ;-) jedyne co mogę poradzić to żebyś na krótki rękaw brała ja miałam na długi i to była porażka myślałam że się ugotuje w tym szpitalu mimo że rodziłam w listopadzie :no: co do pasów nie używałam i wszystko po miesiącu wróciło do normy :-p

A ja chce się pochwalić że trafiła mi się mega okazja :-D sąsiadka sprzeda mi fotelik maxi cosi do tego mojego x-landera za 150zł stan idealny z adapterami itp :-) :-D a druga koleżanka pożyczy gondolę i takim oto sposobem będę miała cały komplet :-D ależ się cieszę :-) wszystkie duże wydatki mam za sobą małym kosztem :-)

Femme no dlugiego rekawa nie biore pod uwage w ogole ;-) ja chce z neta koszule bo jak poszukalam w sklepach to po 40zl a na necie po 20juz sa.

Wy szczuplizny jestescie, ja przed ciaza mialam za duzo kg wiec obawiam sie ze bede musiala sporo cwiczyc a u mnie z motywacja mega kieosko :-(

Femme super ze sie tak udalo!

reklama
Do góry