reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
gosiane, u nas rożek był ok, ale młody nie miał ani kolek, ani nie był jakiś szczególnie pobudzony w nocy. no jak zwykły cycuś budził się na żarcie. fakt, że problem był ze zwyczajnym zasypianiem, więc u nas sprawdził się SZUM (o czym już pisałam i nawet znalazłam te misie szumisie, żeby nie używać np. szuaszrki). woombie wydaje się w takiej sytuacji dobrą alternatywą, bo tak czy siak uspokaja dzieci. ale wiadomo-trzeba przetestować na własnym dziecku ;-)

femme, Ty lepiej nie myśl o interesach tylko o koleżance z forum :-p:-p i jak taki tani znajdziesz, to znasz mój adres :tak::tak::-):-):-)

cena nowego nie byłaby taka tragiczna, gdyby to wystarczyło na dłuższy okres. a tam są rozmiary np. 2,5kg-6kg... no przecież młody miałby to na góra 2 miesiące :eek:

Chyba do niedzieli. Ograniczeń chyba nie ma. Ale obowiązuje tylko na asortyment do makijażu, czyli tusze, pudry, róże itp. Możesz wziac dwa takie same produkty albo np puder i tusz. W zależności co tańsze, masz gratis. Jak dla mnie bomba :-)

reklama
Do góry