reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa, ślicznie Ci wyszedł Robert! :tak::tak:

gosiane, a ile dałaś za otulacz, bo ja go też podglądałam, ale cena nowego na tę chwilę mi nie odpowiada ;-);-)

bada, a może dla mnie też podeślesz jedną półeczkę? bo młodemu też już na książki brakuje miejsca, a jeszcze idzie do mnie zamówienie z Arosa z kolejnymi :zawstydzona/y:

info z dziś: w superpharm jest Oillan Baby płyn do mycia i kąpieli od 1 dnia życia 400ml w cenie 19,99 zł - taki Oillan Baby, płyn, do mycia i kąpieli, 2w1, 400 ml - Portal Dbam o Zdrowie

reklama
Ostatnia edycja:
ja myślę,że na część tylko wystarczy i kupuj od razu z jakąś pościelą,co by był komplet
jak kupisz na całe łóżeczko to siedząc,czy zaglądając z przedpokoju nic nie zobaczysz,ale to moje zdanie

Bada wlasnie o tym myslalam, ale lozeczko bedzie u mlodego gdzie nie bede miala nawet fotela chyba poza tym z innych pomieszczen lozeczka i tak nie bedzie widac a zastamawialam sie dlatego ze jak zacznie wierzgac nozkami to zeby sie miedzy szczebelki nie zaplatal. No a otwierajac drzwi na stojaco juz wszystko bede widziala. I sama nie wiem ;-)

A co do poscieli nie mam pojecia jaki rozmiar i w ogooe kiedy kupie bo na to poki co sianka nie ma ;-)

reklama
Agulqa ja miałam na całość bo własnie tak jak piszesz Jaś później jak śmigło się wiercił i nóżki wywalał między szczebelki. Później jak siedział to w nocy na śpiocha siadał i leciał tak na śpiocha do przodu/tyłu więc u nas musiał być cały.

Sprite dałam 50zł zaraz wrzucę zdjęcie jak mi się uda z tel.

O taki

Załączniki

• 1415657112320.jpg
    1415657112320.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry