Ja mam to samo...do tej pory słyszę jak młody się nawet na drugi bok przewraca. Raz tylko w szpitalu chyba na drugi czy trzeci dzień po porodzie miałam sytuację, że młody płakał i mnie dziewczyny budziły...ale to wyszło zmęczenie po porodzie chyba
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Mnie burza tez nie budzi. Ale jak spalam jeszxze rok temu z Kuba to budzilam soe jak tylko wzdychnal lub sie obrocil wiec moze teraz tez tak bedzie
agulqa_b
Fanka BB :)
Kupujac przez aplikacje allegro to pobrania kupon 20zl przy zakupach powyzej 50zl. Moze kogos zainteresuje
reklama
My niby mamy pokój osobny dla Jagody ale planuję ją tam przeprowadzić co najmniej po 8-9 miesiąch, wcześniej chcę by spała z nami. Nina spała w naszym pokoju prawie 2 lata a potem ładnie przeniosła się do siebie. Mimo, ze nie musiałam do niej wstawać w nocy to i tak pewniej się czułam jak kołyska była obok naszego łóżka.
A teraz zmieniliśy trochę plany pokojowe, chcemy też wstawić dużą szafę do pokoju, takiego Paxa z Ikei, koło niego pójdzie komoda z przewijakiem więc kołyska spokojnie się zmieści koło naszego łóżka.
A teraz zmieniliśy trochę plany pokojowe, chcemy też wstawić dużą szafę do pokoju, takiego Paxa z Ikei, koło niego pójdzie komoda z przewijakiem więc kołyska spokojnie się zmieści koło naszego łóżka.