reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi no chcialam mniejsze, ale teraz jeszcxe sobie uswiadomilam ze mam juz przescieradla pokupowane :p chyba nie bede kombinowac i mlody od razu pojdzie do siebie. Ehh kobiecie w ciazy nke dogodzisz :-\

Ja kupowałam w taniej aptece albo tam gdzie akurat była promocja emolienty

Co do leżaczków mi się ostały po młodym dwa z czego jeden posłuży max do pół roku a w drugim młody do dziś lubi sobie siedzieć :p
Ten pierwszy (beżowy) jest fajny, bo troszkę wyższy i ma dosyć fajne melodyjki i wibracje, drugi praktyczniejszy bo m.in. na dłużej :p lezaczek-komfort.jpgP3334.jpg

Załączniki

• lezaczek-komfort.jpg
    lezaczek-komfort.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 30
  • P3334.jpg
    P3334.jpg
    65,6 KB · Wyświetleń: 28
Doggi no i jz tez tak zrobie. Ale ja pierwsze dziecko i mega boje sie tej smierci lozeczkowej blabla
Poza ttm bede karmic piersia jak sie uda wiec wygodniej by bylo jakby z nami byl

Agulqa ja właśnie dlatego mam łóżeczko małe, żeby w pokoju było z nami. Chodzić nawet te 2x w nocy to tak kiepsko. Ale wszystko jest kwestią przyzwyczajenia, więc musisz po prostu pomyśleć jak Tobie będzie wygodniej.

Emilchen
ten drugi leżaczek starczy Ci na dłużej

Sprite co do kołyski/kosza to ja brałabym taki który można łatwo po całym domu przenosić. Ja mam kołyskę na dużych kołach i stwierdziłam, że tak będzie dla Małej bezpieczniej. Starsza córka lata wszędzie i po wszystkim, więc będzie dziecko miało choć trochę ochrony;-)

Ja teraz będę miała łóżeczko zaraz przy łóżku, dosunięte, bo miejsca inaczej nie ma, a i mnie będzie wygodniej po prostu sięgać po dziecko :-p

Po Młodą musiałam wstawać, chociaż też była z nami w pokoju ;-)

Tasia, ja też od razu przy tym koszu pomyślałam, jak młody będzie się zachowywał. trochę się przy nim boję, bo wiadomo, że to tylko 3 letnie dziecko.

reklama
Do góry