reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jak dla mnie prowadzi się go super :)
Zaliczam się razem z mężem do wysokich osób. Wózek jest w sam raz. I najważniejsze!! Nie kopie kół prowadząc go. W każdym innym był kop z każdym krokiem :-)

reklama
Emilchen super!!! My z Ł wstrzymujemy wszelkie zakupy do mieszkania i ograniczamy sie tylko do must have dla Roberta

Mi tez ten wozio sie podoba, i sevilla :-) ale my albo calkowicie zrezygnujemy z wozka 3w1 i kupimy sam fotelik a potem dopiero spacerowke albo jakis uzywamy postaram sie znalezc

Agulqa i cały okres głęboki chcecie wozić malucha w foteliku, zamiast tradycyjnej gondoli, czy coś źle zrozumiałam?

LayDeek gratki wybranego wozka, oby sie dobrze sprawował :)

emilchen super, że udało się Wam zrobić takie udane zakupy :))

Gondola to moim zdaniem podstawa dla takiego maluszka szczególnie zimą. .
Dziewczyny macie już koszulki do karmienia?
Zelka odebrałam pw?

reklama
Sklep Fido w Belgu na Przemysłowej.

Jeszcze nie kupiłam. Po prostu już go obczaiłam na żywo i jestem na 1000% przekonana, że to jest właśnie ten :-)

Do góry