reklama
Ja mam po młodym tą karuzelę z fisher z misiami, ale szczerze mówiąc to mało go ona interesowała...bardziej takie "akwarium", które się z boku łóżeczka wiesza..tam są fajne mocne kolory, światełka i muzyczka i to młodego interesowało bardzo!
My wózek też mieliśmy neutralny-ni to śliwka ni brąz.
Wiem, że pisałam na głównym o smogu i o tym, że powinno się siedzieć w domu ale coś mnie kusi żeby iść na ciuchy ktoś coś potrzebuje?? Ja muszę kuknąć za jakimś ciepłym dłuższym swetrem/tuniką...
My wózek też mieliśmy neutralny-ni to śliwka ni brąz.
Wiem, że pisałam na głównym o smogu i o tym, że powinno się siedzieć w domu ale coś mnie kusi żeby iść na ciuchy ktoś coś potrzebuje?? Ja muszę kuknąć za jakimś ciepłym dłuższym swetrem/tuniką...
ja mam karuzelkę po młodym, bo właśnie dostaliśmy. ale czy sie sprawdziła? nie sądzę. i tak głosu nie włączałam, bo mnie irytowały te melodie. teraz marzy mi się taki mobil: mobil "kwiaty" | MoiMili
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Też muszę wszystkim napomknąć o Tosi, siostra męża pewnie skuma, ale kumple już nie bardzo...
Apropo prezentów to ja właśnie muszę udać się do bratanicy i myślę, żeby jej kupić jakiś emolient do kąpania + może krem do pupy bepanthen, coś praktycznego. Ona już ma starszą siostrę więc ubranek ma dużo, praktycznie nowych, zabawek też. Nie wiem czy to dobry pomysł, doradźcie. Chyba, że może taką karuzelę na łóżeczko.
Sylwi - ja bym zadzwoniła i się spytała co potrzebują i chcieliby dostać. Wtedy masz pewność że prezent będzie trafiony.
Poszłam na spacerek pierwszy po miesiącu i weszłam do biedry. Kupiłam pieluszki dada newborn :-)
Poszłam na spacerek pierwszy po miesiącu i weszłam do biedry. Kupiłam pieluszki dada newborn :-)
Ostatnia edycja:
reklama