reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

One są z dodatkiem jakiejś lycry? albo z tak dziwna podszewką jak np h&m, bo mam takie i średnio moge w nich chodzić właśnie przez te sztuczne dodatki... i w sumie chodze w leginsach ciągle, albo biodrówkach przedciązowych takich bardzo niskich.

Zainteresowana obiema parami, c&a jaka cena ?

Ostatnia edycja:
reklama
Zelka skład tych Gap'a to 98% bawełna 2% elastanu. Te zielone mogę ci dorzucić za 15 zł. Wrzucam lewą stronę jednych i drugich

Załączniki

• 1414587836949.jpg
    1414587836949.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 30
To powinny być spoko, także ja jak najbardziej zainteresowana :tak: Jeszcze zaraz zmierzę tyłek, żeby cyrków nie było :D

Pomierzyłam i siebie i swoje spodnie, więc powinny być dobre, także zaklepuje. Powiedz mi jeszcze koszty wysyłki i się będziemy umawiać :)

Ostatnia edycja:
Sylwi, ja bym kupiła paczkę pieluch, jakąś zabawkę lub drobne ubranko i coś dla mamy.
Nina się urodziła z irokezem czarnym na głowie, już na ostatnim USG było widać tą czuprynę, w szpitalu się wszyscy śmiali:-)
Jak była malutka to nikt jej nie mylił z chłopcem, teraz częściej się zdarza bo ma włosy krótko ścięte i zazwyczaj chodzi w spodniach. No i łobuz z niej straszny:-D

Dziewczyny doradźcie.
Wyszukałam na olx leżaczki dla dziecka, oba Fisher Price i w podobnej cenie, tylko modele inne i tu moje pytanie - który model lepszy?
Jeden taki - model Ślimak Fisher Price Leżaczek Ślimak P3334 - Ceneo.pl
Drugi taki - model Cudowna Planeta ten co kiedyś polecałyście. Fisher Price Bujaczek Cudowna Planeta T4145 - Ceneo.pl

Jedyny problem taki, że ten pierwszy jest w moim mieście a drugi (ten lepszy, oryginalnie droższy) 30 km ode mnie i musiałabym tam z kimś jechać oglądać.

reklama
Do góry