reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Zelka spoko wyprawka. Als mnie jakos te roze wszystkie teraz nie ruszaja. I na zakupy tez mi sie nie chce chodzic. Ł mowi ze to dlatego ze prawdziwego faceta w sobie nosze ;-)
Sprite no z Olą to samo było siedzi w wózku w jakiejś bluzeczce w kwiatki różowe, sandałki z kokardkami a ludzie mi.mówią "ale śliczny chłopiec" na początku mnie to nie ruszało ale później juz się wkurzalsm ze ludzie durni i nie widzą takich drobiazgów w ubraniu jak np SUKIENKA!
Żelka
Agulqa ja tam nie ma nic do różu, ani mnie nie jara ani nic, za to 130 zł za 59 rzeczy, uważam za cene dosc dobrą, tym bardziej że ciuchy wyglądają na naprawdę zadbane
Jak byłam w ciąży z Tymkiem i już wiedziałam, że chlopak to też mnie babskie fata\łachy nie ruszały
Doggi niezłe przeboje, ale mnie zawsze drażniło takie zaczepianie na ulicy, albo teraz mnie wkur ... macanie po brzuchu przez osoby trzecie. To ajkaś masakra jest, nawet sie ludzie nie pytają czy można, tylko odrazu łapska wyciagają, a ja już mam w odruchu klepanie po nich (łapskach)
Jak byłam w ciąży z Tymkiem i już wiedziałam, że chlopak to też mnie babskie fata\łachy nie ruszały
Doggi niezłe przeboje, ale mnie zawsze drażniło takie zaczepianie na ulicy, albo teraz mnie wkur ... macanie po brzuchu przez osoby trzecie. To ajkaś masakra jest, nawet sie ludzie nie pytają czy można, tylko odrazu łapska wyciagają, a ja już mam w odruchu klepanie po nich (łapskach)
agulqa_b
Doggi haha tyle ze mnie to wkurza ze chodze obojetnie po sklepach i nawet ogladac mi sie nie chce. Lipa na maksa
Zelka no cena jasne ze spoko
Zelka no cena jasne ze spoko
reklama