reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jezyk no właśnie ja ciemne włosy i ciemna karnacja a Ola blondi i bledzioszekz różowymi policzkami!!! Po mnie ma tylko charakter wstrętny i to co poniżej pasa :p

reklama
Zelka spoko wyprawka. Als mnie jakos te roze wszystkie teraz nie ruszaja. I na zakupy tez mi sie nie chce chodzic. Ł mowi ze to dlatego ze prawdziwego faceta w sobie nosze ;-)

Doggi, to ja tak mam z młodym. ciągle słyszę, ale ładna dzuiewczynka, ale grzeczna dziewczynka, ale cos tam dziewczynka! no porażka. ubrany na chłopca, a moja wina, ze ma taka urodę dziewczęcą i fryzurę :-D

Sprite no z Olą to samo było siedzi w wózku w jakiejś bluzeczce w kwiatki różowe, sandałki z kokardkami a ludzie mi.mówią "ale śliczny chłopiec" na początku mnie to nie ruszało ale później juz się wkurzalsm ze ludzie durni i nie widzą takich drobiazgów w ubraniu jak np SUKIENKA! :p

Doggi, słabo hahahhaaha ja rozumiem, że chłopca z ubrań można pomylić, ale odwrotnie? no fajnie, że ktoś syna w sukienki próbuje ubrać hahahahahah

Moje były kudłate, ale opaski nie zdały egzaminu. Zjeżdżały i tylko się wkurzałam ja i dziecko :p No ale może to moje córy takie dziwolągi :-)

Agulqa ja tam nie ma nic do różu, ani mnie nie jara ani nic, za to 130 zł za 59 rzeczy, uważam za cene dosc dobrą, tym bardziej że ciuchy wyglądają na naprawdę zadbane :)
Jak byłam w ciąży z Tymkiem i już wiedziałam, że chlopak to też mnie babskie fata\łachy nie ruszały :)

Doggi niezłe przeboje, ale mnie zawsze drażniło takie zaczepianie na ulicy, albo teraz mnie wkur ... macanie po brzuchu przez osoby trzecie. To ajkaś masakra jest, nawet sie ludzie nie pytają czy można, tylko odrazu łapska wyciagają, a ja już mam w odruchu klepanie po nich (łapskach) :-D:-D

reklama
ja też tego macania brzucha nie lubię, wrrrrrr. i tych bredni, że kształt taki to dana płeć. że smak taki to dana płeć. że bóle porodowe takie to dana płeć. porażka.

Do góry