reklama
Żelka
Fanka BB :)
Sprite cisza cisza i wózek chyba będziemy kupować w grudniu, bo teraz i tak za chwile remonty zaczynamy, to bedzie mi dodatkowe koromysło tylko zawadzać, a tak może nawet an początku stycznia coś zakombinuje, w razie jakby się dostawa spóźniła to mamy stary wózek kobylasty po Tymku, ale awaryjnie wystarczy
Jeżyk, tak z ciuchów mam wszystko, właściwie wózek i nowa pościel dołóżeczka i ze dwa kocyki i będzie gitara, ale tak jak pisałam to już po remontach i przemeblowaniach, bo narazie nawet nie mam gdzie składować gratów.
A wiem czego nie mam, opaski na jajko (główkę) Alutkową, a to tak przesłodko wygląda
Jeżyk, tak z ciuchów mam wszystko, właściwie wózek i nowa pościel dołóżeczka i ze dwa kocyki i będzie gitara, ale tak jak pisałam to już po remontach i przemeblowaniach, bo narazie nawet nie mam gdzie składować gratów.
A wiem czego nie mam, opaski na jajko (główkę) Alutkową, a to tak przesłodko wygląda
Ja patrzę miarą mojego dziecka, które do 1,5 roku było lyse jak jej stary i Stachu znając moje szczęście tez będzie jsk ojciec (silne geny) a ja jak się urodziłam miałam grzywkę taką ze mama zaraz po wyjściu ze szpitala mi Obcięła bo miałam ją w oczach! Kruczoczarna czuprynka i to mi się marzyło przy moim dziecku ale nie wyszło
reklama
Żelka
Fanka BB :)
to Tymol urodził się mocno kudłaty i w sumie ma piękne włosy do teraz i kręcone po starym, a znając życie Alutka wda się z włosami w matke i będzie miała 3 na krzyż mnie koleżanka zaraziła tymi opaskami, bo jaoś wcześniej wogóle na to nie patrzyłam ... jako mama chłopca nie zagłębiałam się w wygląd ciuchó dla dziewcząt, tym barzdiej, że Alka to cud w tej męskiej rodzinie