reklama
bada m.
Fanka BB :)
ja jakoś wielką fanką picia tez nie jestem,ale lubię czasami z mężem się martini czy innego winka napić,a poza tym jak czegoś nie można to tym bardziej się chce ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja fajek nie palę, ale że teraz nie mogę, to bym zapaliła
A alkohol lubię, wieczorem Desperadosik albo lampka wina, w weekend przy jakiejś imprezie wódeczka, ech...
Jednak wina najbardziej mi brakuje :-(
A alkohol lubię, wieczorem Desperadosik albo lampka wina, w weekend przy jakiejś imprezie wódeczka, ech...
Jednak wina najbardziej mi brakuje :-(
Agulqa_b to ja planuje jednego małego zaliczyć zgona się nażłopie za całe 9 miesięcy
Femme to jak już skończymy karmić idziemy razem w tango, cis czuje ze znajdziemy wspólny język
Nulini nooo ja tak zawsze zimą lubiłam sobie wypić grzanca albo zwykle winko na rozgrzanie przy kominku pod kocykiem, latem za to hektolitry mojito z truskawkami <3
Femme to jak już skończymy karmić idziemy razem w tango, cis czuje ze znajdziemy wspólny język
Nulini nooo ja tak zawsze zimą lubiłam sobie wypić grzanca albo zwykle winko na rozgrzanie przy kominku pod kocykiem, latem za to hektolitry mojito z truskawkami <3
Elutka no właśnie w granicy rozsądku mojej cioci granicą rozsądku było 3 lata!!!! jasiu juz stary dziad, gadał, jadł normalnie bawił się i nagle leciał fi cioci podnosił jej bluzkę wyciągał cycka i jechane... Nawet moja babcia stwierdziła że to już jest nie teges
reklama