reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja fajek nie palę, ale że teraz nie mogę, to bym zapaliła :wściekła/y:

A alkohol lubię, wieczorem Desperadosik albo lampka wina, w weekend przy jakiejś imprezie wódeczka, ech...
Jednak wina najbardziej mi brakuje :-(

Agulqa_b to ja planuje jednego małego zaliczyć zgona :D się nażłopie za całe 9 miesięcy :D

Femme to jak już skończymy karmić idziemy razem w tango, cis czuje ze znajdziemy wspólny język :D

Nulini nooo ja tak zawsze zimą lubiłam sobie wypić grzanca albo zwykle winko na rozgrzanie przy kominku pod kocykiem, latem za to hektolitry mojito z truskawkami <3

Ja tam czasem lubię :p lepiej się śpi :p
Co do karmienia to chciałabym jak najdłużej -no w granicach rozsądku. Młody się sam odstawił dosłownie chwilę przed skończeniem roku...pożyjemy zobaczymy

Elutka no właśnie w granicy rozsądku :p mojej cioci granicą rozsądku było 3 lata!!!! jasiu juz stary dziad, gadał, jadł normalnie bawił się i nagle leciał fi cioci podnosił jej bluzkę wyciągał cycka i jechane... Nawet moja babcia stwierdziła że to już jest nie teges :p

Eeee to już takie trochę niesmaczne. Chociaż powiem wam, że jestem na fb na grupie "karmienie piersią" to tam za takie hasło zmieszalyby bas z błotem...rok-półtora to jest dla mnie takie max

reklama
Do góry