reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

jejku, ja Wam dziękuję za remonty! wczoraj miałam małe przypomnienie remontu! nerwy, nerwy i wielkie nerwy. nic więcej. a to było tylko wycięcie kątówką 3cm na 5 cm prostokąta parapetu, żeby te suszarkę bliżej ściany ustawić. ILE SYFU BYŁO! wszystko w kuchni z pyłu! fuj!

także tym co akurat remontują życzę siły i cierpliwości ;-)

reklama
Sprite wyobraź sobie co się działo i mnie w domu jak nam parkiet cyklinowali, przez tydzień mię mogłam tego pyłu ogarnąć a robiony był tylko jeden pokój szczelnie zamknięty i oklejony folią :p

Pył przez ponad tydzien fruwal w powietrzu i ja chodziłam wszystko mylam podłogi półki itp i 10 min i wszędzie znów jakbym 3tyg nie sprzatala... Najgorsze wspomnienie :(

Qrcze zaczęłam się nad chustą zastanawiać poważniej. ..przy młodym używałam nosidełka ergonomicznego, ale po dzisiejszym usg gdzie była babeczka od chustonoszenia jakoś tak bardziej mnie to zaibteresowalo.. hmmm

Femme super ta komoda. Tez chcialam ja wziac by mlody mial ta u siebie a my ta co mamy u siebie. Jakos pusto mi bez komody bedzie. Jednak trzeba bylo odpuscic

Elutka moja chusta juz czeka w komodzje ;-)

Nulini wiem ze Ty nosilas wiec moze podpowiesz. W czym wyprac chuste tak by nie stracila elastycznosci utp itd?

Ja chcę chustę tylko na wyjścia w góry a tak mam zamiar jak najmniej nosić Stacha, z Olą tak robiliśmy i dobrze na tym wyszliśmy :D chociaż korciło noszenie oli bo była taką fajną mięcoutką kluską :)

reklama
Ja zas nie lubie zadnych gadzetow typu stojak itp.:) Nawet przewijak mialam tylko w lazience i teraz tak samo. Jak kto woli.

Chusty tez do mnie nie przemawiają i jakbym za darmo dostala to oddam ktorejs z was:p W gory wozek na duzych kolach a na szlaki bez podjazdu (bo moj M z gor) nosidlo Tula:) To i tak wyczyn jak na mnie ze do niego sie przekonalam ale uzywalam tylko na strome podejscia. Ja to z serii bab-im mniej wynalazkow tym mniej gratow:)

Do góry