reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
My też uzywalismy emolientow. Na początku oilatum a później różnie.
Ja kosmetyki Mixa bardzo lubię, cała seria jest fajna tylko coś nie mogę się doczytac na opakowaniu od kiedy można stosować. ..
Oliwka wcale nue jest dobra, bardziej wysusza skórę niż cokolwiek dobrego robi.

Mam z tej MIXY:

- Szampon micelarny
- Lipidowy żel do ciała i włosów
- Krem do przewijania
- Lipidowy krem do twarzy i ciała

Na opakowaniu jest, że dla niemowląt, więc chyba nie dla noworodków :-(
Ale przynajmniej odpada mi zakup Nivejki na każdą pogodę, bo ten krem do twarzy jest właśnie na zimę :-D

Nam dzis polozna powiedziala ze w szpitalu wlasnie w emolientach juz kapia. I do szpitala mamy wziac dla bobasa z kosmetykow itp tylko pieluchy i jeszcze jedna rzecz. Chyba posypke do pupki ale nie jestem pewna.

Co do oliwki mowila ze tez sie juz nie uzywa, jedynie ze ciemiaczko sie smaruje oliwka

Nigdy nie stosowałam posypki czyli pudru bo lekarka mówiła że to wchodzi w wargi sromowe i może dojść do zapalenia tylko kremiki. A po co smarować oliwką ciemiączko?? MOże pomyliłaś z ciemieniuchą??

\

reklama
My przy Antku przez pierwszy rok używaliśmy tylko emolientów - wydaje mi się, że nic więcej nie jest potrzebne. Teraz też tak planuję. A oliwka tylko na ciemieniuchę.

Do góry