reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
My na samym początku nasze pranie suszyliśmy u nas w pokojach i to był dramat, powietrze aż mokre, okna zalezione parą wodną do połowy...
Teraz suszymy na górze w stołowym, tam wielkie przestrzenie i przewiewnie, ale w zimie i tak dramat...
Na suszarki patrzyłam na oleole.pl i najtańsza 1000zł, niestety na droższą i lepszą raczej nie będziemy mogli sobie pozwolić :-(
Teraz suszymy na górze w stołowym, tam wielkie przestrzenie i przewiewnie, ale w zimie i tak dramat...
Na suszarki patrzyłam na oleole.pl i najtańsza 1000zł, niestety na droższą i lepszą raczej nie będziemy mogli sobie pozwolić :-(
Alecta to zazdroszczę bo u nas pranie schnie schnie i końca nie widać :/ a zimą jak bluzy T jakieś grube piore to i tydzień wiszą mokre :/ chyba taka wilgoć w zgc nie wiem
Właśnie przyszła kolejna paczka wyprawka
- Zapas butelek tommee timpee
-Smoczek uspokajacz z pandą
- Szczotka do butelek i smoczków (fajna masywna, porządna nie to co przy oli)
-2 op podkładów bella
- I opakowanie woreczlow do przechowywania mleka
Zostały mi podkłady na łóżko, balsam po kąpieli, przewijak, wanienka, wózek, folia na wózek w razie śniegu, pościel, kołdra i poduszka klin, rożek no i dup.erelki dla mnie typu szlafrok, koszula nocna a tak już chyba wsjo
Właśnie przyszła kolejna paczka wyprawka
- Zapas butelek tommee timpee
-Smoczek uspokajacz z pandą
- Szczotka do butelek i smoczków (fajna masywna, porządna nie to co przy oli)
-2 op podkładów bella
- I opakowanie woreczlow do przechowywania mleka
Zostały mi podkłady na łóżko, balsam po kąpieli, przewijak, wanienka, wózek, folia na wózek w razie śniegu, pościel, kołdra i poduszka klin, rożek no i dup.erelki dla mnie typu szlafrok, koszula nocna a tak już chyba wsjo
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi nie chwal sie bo zlapie dola ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja już złapałam
Agulqa_b ja mam większy problem niż wyprawka nie mamy czym ze szpitala wrócić bo auto mamy dostawczaka dwuosobowe :/ wiec wyprawkę muszę mieć szybko żeby móc auto kupić wiec tu nie ma co doła łapać. Bo jak zacznę rodzic to z radości aż pobirgne do szpitala o własnych nogach ale ze szpitala żeby wyjść to już auto się przyda
Karpanna, a jaki termometr kupiłaś? bo ja mam pecha do tych bezdotykowych i cały czas się psują.
Ja z higienicznych rzeczy nie mam jeszcze nic, w listopadzie planuję porobić takie zakupy.
Za to kupiłam Ninie 2 spódniczki w komisie, bardzo fajne jeansowe, firmowe, praktycznie nie zniszczone:-)
Ja z higienicznych rzeczy nie mam jeszcze nic, w listopadzie planuję porobić takie zakupy.
Za to kupiłam Ninie 2 spódniczki w komisie, bardzo fajne jeansowe, firmowe, praktycznie nie zniszczone:-)
bada m.
Fanka BB :)
to ja dlla siebie wszystko już mam tz. koszule,szlafrok,klapki itp.
reklama