reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
My na samym początku nasze pranie suszyliśmy u nas w pokojach i to był dramat, powietrze aż mokre, okna zalezione parą wodną do połowy...
Teraz suszymy na górze w stołowym, tam wielkie przestrzenie i przewiewnie, ale w zimie i tak dramat...

Na suszarki patrzyłam na oleole.pl i najtańsza 1000zł, niestety na droższą i lepszą raczej nie będziemy mogli sobie pozwolić :-(

Kurcze, a my mamy pranie u nas w pokoju i nie ma.problemu ze schnięciem.
Często na następny dzień już suche mogę zdjąć.
Musimy w końcu kupić suszarkę sufitowa do łazienki to przy grzejniku będzie schlo raz dwa

Alecta to zazdroszczę bo u nas pranie schnie schnie i końca nie widać :/ a zimą jak bluzy T jakieś grube piore to i tydzień wiszą mokre :/ chyba taka wilgoć w zgc nie wiem

Właśnie przyszła kolejna paczka wyprawka :)
- Zapas butelek tommee timpee
-Smoczek uspokajacz z pandą ;)
- Szczotka do butelek i smoczków (fajna masywna, porządna nie to co przy oli)
-2 op podkładów bella
- I opakowanie woreczlow do przechowywania mleka

Zostały mi podkłady na łóżko, balsam po kąpieli, przewijak, wanienka, wózek, folia na wózek w razie śniegu, pościel, kołdra i poduszka klin, rożek no i dup.erelki dla mnie typu szlafrok, koszula nocna a tak już chyba wsjo :)

Agulqa_b ja mam większy problem niż wyprawka nie mamy czym ze szpitala wrócić bo auto mamy dostawczaka dwuosobowe :/ wiec wyprawkę muszę mieć szybko żeby móc auto kupić wiec tu nie ma co doła łapać. Bo jak zacznę rodzic to z radości aż pobirgne do szpitala o własnych nogach ale ze szpitala żeby wyjść to już auto się przyda :p

Karpanna, a jaki termometr kupiłaś? bo ja mam pecha do tych bezdotykowych i cały czas się psują.

Ja z higienicznych rzeczy nie mam jeszcze nic, w listopadzie planuję porobić takie zakupy.
Za to kupiłam Ninie 2 spódniczki w komisie, bardzo fajne jeansowe, firmowe, praktycznie nie zniszczone:-)

reklama
Do góry