reklama
bada m.
Fanka BB :)
Ja czytałam wiele opini użytkowników i jeżeli po zakończeniu suszenia ubrania zostaną od razu wyjęte to praktycznie nie trzeba prasować
Ale dla mnie głównym powodem zakupu jest czas schnięcia i brak miejsca w domu na wiecznie rozłożoną suszarkę
Ale dla mnie głównym powodem zakupu jest czas schnięcia i brak miejsca w domu na wiecznie rozłożoną suszarkę
agulqa_b
Jezyk super szkoda ze tu nie ma takiego lumpka :-(
Doggi ja nie mialam zapachowej a spalam w nastepny dzien po malowaniu. Tyle ze tak chcialam to mieszkanie ze chyba nic bymi nie przeszkodzilo ;-)
Sprite my dzis w 5osob podczas obiadu zmiescilismy sie na sofie 3os. I bez stolu ;-) niestety nas tez wydatki przybily i stol z krzeslami musi poczekac :-(
Doggi ja nie mialam zapachowej a spalam w nastepny dzien po malowaniu. Tyle ze tak chcialam to mieszkanie ze chyba nic bymi nie przeszkodzilo ;-)
Sprite my dzis w 5osob podczas obiadu zmiescilismy sie na sofie 3os. I bez stolu ;-) niestety nas tez wydatki przybily i stol z krzeslami musi poczekac :-(
My mamy pralko-suszarke I bardzo sobie chwale. Suszarka nie niszcxy ubran, nie sa jakos nie wiadomo jak pogniecione. Wygladaja tak jakby pranie rozwiesic na zwyklej suszarce. Poki co zadnego ubrania Nam sie nie pokurcxyly ani nie znieksztalcily, wiec jest OK. Jesienia I zima sobie bez suszarki nie wyobrazam zycia, bo na zwyklej nic nie schnie, tylko wilgoc idxiexw sciany I sie robi grzyb.
reklama
agulqa_b
Doggi no i my zyjemy ;-) sniadania w lozku, kolacje w lozku przy swiecach ;-) jest pieknie. Wiem ze jak wszystko bedzie to kazdy pojdzie do swojego pokoju i tyle. A moja sis powiedziala ze nastepnym razem przyjedzie jak stol bedzie, wiec mam troche wolnego ;-)
Co do zapachi rozumiem doskomale. Tyle ze mi z 1 trym sie skomczylo :-)
Co do zapachi rozumiem doskomale. Tyle ze mi z 1 trym sie skomczylo :-)