reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Gochson ja nie mam doświadczenia, ale nawet jeśli by trzeba prasować to mogę prasować poswiece Sue ba rzecz prania które jest prawie id razu suche a nie 3dni gnije i wyschnac nie może :(

Ja czytałam wiele opini użytkowników i jeżeli po zakończeniu suszenia ubrania zostaną od razu wyjęte to praktycznie nie trzeba prasować
Ale dla mnie głównym powodem zakupu jest czas schnięcia i brak miejsca w domu na wiecznie rozłożoną suszarkę

Bada.m dokładnie tak jsk piszesz suszy się sto lat, puki nie wyschnie następne pranie nie pójdzie bo nie ma gdzue powiesić i starta prania coraz większa i wieksza i tak w kółko

Jezyk super :-D szkoda ze tu nie ma takiego lumpka :-(

Doggi ja nie mialam zapachowej a spalam w nastepny dzien po malowaniu. Tyle ze tak chcialam to mieszkanie ze chyba nic bymi nie przeszkodzilo ;-)

Sprite my dzis w 5osob podczas obiadu zmiescilismy sie na sofie 3os. I bez stolu ;-) niestety nas tez wydatki przybily i stol z krzeslami musi poczekac :-(

Agulqa_b bez stołu można żyć :) wszystko w swoim czasie :) ja normalnie nie czuje zapachu farby nawet jak jest dopiero nakładana ale w tej ciąży tak mi na węch poszło ze wszystko mi śmierdzi i mnie drażni :/

My mamy pralko-suszarke I bardzo sobie chwale. Suszarka nie niszcxy ubran, nie sa jakos nie wiadomo jak pogniecione. Wygladaja tak jakby pranie rozwiesic na zwyklej suszarce. Poki co zadnego ubrania Nam sie nie pokurcxyly ani nie znieksztalcily, wiec jest OK. Jesienia I zima sobie bez suszarki nie wyobrazam zycia, bo na zwyklej nic nie schnie, tylko wilgoc idxiexw sciany I sie robi grzyb.

reklama
Doggi no i my zyjemy ;-) sniadania w lozku, kolacje w lozku przy swiecach ;-) jest pieknie. Wiem ze jak wszystko bedzie to kazdy pojdzie do swojego pokoju i tyle. A moja sis powiedziala ze nastepnym razem przyjedzie jak stol bedzie, wiec mam troche wolnego ;-)
Co do zapachi rozumiem doskomale. Tyle ze mi z 1 trym sie skomczylo :-)

Do góry