reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi niezle :-D

Nulini dobrze ze piszesz! Tylko czy w inie jest superpharm?:p
Aaaa nie ma :-\ nulini podrzuc linka jak mozesz. Obczaje termometr i jak cos zlece sis by kupila

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi chłopy... hahaha

Nulini, o to podobnie jak ja, jechałam ze skurczami co 3min, a i tak jeszcze 3h w szpitalu rodziłam;-)

potwierdzam, że jutro fajne promocje w superpharm. 50% rabatu na wybrane marki kosmetyków :tak:

Laski, ja też jeszcze niczego nie mam. a najpierw muszę ogarnąć wszystkie graty po młodym z piwnicy. nie wiem kiedy to zrobię :baffled:

Sprite - ja się wzięłam za tą "przyjemną" robotę w piątek i cały dzień mi zleciał. Kupiłam masę kartonów, przejrzałam wszystkie rzeczy po Antku, podzieliłam na takie, które nadają się też dla córki. I zaczęłam pranie rzeczy nadających się dla dziecka do 6 miesiąca. Mam już 3 pełne kartony (60x40x40cm) wypranych rzeczy, gotowych do prasowania. Czeka mnie jeszcze pranie jednego takiego kartonu. Piorę wszystko już teraz, póki jeszcze pogoda w miarę ładna i dość szybko schnie na balkonie. Bo od początku ciąży mam tak, że wszystko, każde pranie śmierdzi mi zgnilizną (chociaż mój Mąż nie czuje i twierdzi, że wymyślam). :) Jestem z siebie dumna! :) W listopadzie, gdy Młody pójdzie do żłobka zacznę wszystko prasować - mam nadzieję, że do stycznia wyrobię. ;)

nieobecna, ja ubranka mam u mojej babci i mojej mamy. także po ciuchy to mnie wycieczka czeka. ale to dopiero jak kupię suszarkę, bo zanim tam pojadę to już pewnie pogody do suszenia na balkonie nie będzie. muszę poprzeglądać przewijak i inne takie. co się nadaje a co nie. bo nadawało się wszystko, ale nie wiadomo jak w piwnicy to wszystko teraz wygląda. np. fotelik był źle owinięty folią i niestety nadaje się, ale do kosza na śmieci. z tym że akurat ten zakup i tak planowalismy, bo z fotelika już korzystało 2 dzieci, a one mają 5cio letni atest chyba.

A ile miałaś rozwarcie jął cie przyjęli?

A Ty myślisz, ze wiem? :-p Nawet nie wiem, czy mi mówili :-p

agulqa,
190.jpg

Suseł - ja mam termometr microlife nc 100. Do mierzenia temperatury ciała, mleka i wody w wanience.

Właśnie kupiłam na allegro stojak pod wanienkę. Odbiór własny.

A ja od tygodnia szukam przewijaka i są same szpetne :( a ja bym chciała taki super co widziałam gdzieś na zdjęciu a w necie wszędzie yo samo i w takich srakich kolorach :/

reklama
Doggi, ja i tak mam na przewijaku takie prześcieradło z Ikeii specjalne na przewijaki właśnie. także wszystko jedno jak wygląda ;-)

Do góry