reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

To stary ostatnio kiedy malował to był piątek i dalej capi :/ chociaż mamy z dwóch firm i dulux szybko przestał śmierdziec a ta druga farba (nie pamiętam firmy) MA-SA-KRA

reklama
a ja czekam na raty 0% w media żeby tę pieprzoną suszarkę kupić. dziś wykorzystałam słońce i wiatr i aż 3 pralki na balkon wywaliłam, w tym zasłonki, bo jutro w końcu myję te okna. ale taka pogoda ma się już kończyć, więc choćby ta suszarka miała mi stać bez żadnej obudowy w przedpokoju to i tak ją kupię (bo ja nadal nie mam pomysłu jak ją zabudować :-:)-:)-:)-:)-:)-() POMOCY!

no i wymiana drzwi wejściowych. już zdecydowałam się na białe z delty. kurde tyle wydatków :no:

ale ja to na raty robiłam. jedno wyschło to wieszałam drugie. a był super wiatr, więc na 4 piętrze, jak mi przewiało szmaty to suche były w 2 godziny :-)

bada, nam sprzedawca polecał właśnie Beko albo Electrolux z tych za ok. 2 tys. z pompą ciepła i w klasie A+. jakbym miała kupić w media, to wybrałabym electroluxa, bo tamta Beko miała 7kg wsadu, a Electrolux 8 kg (ja mam pralkę 7 kg, więc suszarkę chcę większą).

reklama
Do góry