reklama
a ja czekam na raty 0% w media żeby tę pieprzoną suszarkę kupić. dziś wykorzystałam słońce i wiatr i aż 3 pralki na balkon wywaliłam, w tym zasłonki, bo jutro w końcu myję te okna. ale taka pogoda ma się już kończyć, więc choćby ta suszarka miała mi stać bez żadnej obudowy w przedpokoju to i tak ją kupię (bo ja nadal nie mam pomysłu jak ją zabudować :------() POMOCY!
no i wymiana drzwi wejściowych. już zdecydowałam się na białe z delty. kurde tyle wydatków
no i wymiana drzwi wejściowych. już zdecydowałam się na białe z delty. kurde tyle wydatków
bada m.
Fanka BB :)
sprite u mnie też przewiało 2 "pralki",a suszarkę chcę kupić w neo24 ,bo już kupowałam u nich telewizory,lodówkę,mikrofalę i raty tez dają,tylko nie wiem co myśleć o firmie Beko,bo nic od nich nie miałam,ale klasa energetyczna A za mniej niż 2000 to rzadkość Beko DPU 8360 X sklep NEO24.PL DPU8360X cena
bada, nam sprzedawca polecał właśnie Beko albo Electrolux z tych za ok. 2 tys. z pompą ciepła i w klasie A+. jakbym miała kupić w media, to wybrałabym electroluxa, bo tamta Beko miała 7kg wsadu, a Electrolux 8 kg (ja mam pralkę 7 kg, więc suszarkę chcę większą).
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Dzięki za opinię
Ja mam pralkę 6 kg to suszarka 8 kg powinna starczyć,
Ja mam pralkę 6 kg to suszarka 8 kg powinna starczyć,