reklama
Podkłady dostalam w szpitalu. Podpaski najdłuższe najtańsze. Ale u mnie połóg wyglądał podobnie jak u doggi i mam nadzieje, że teraz też tak będzie.
Do pupki miałam nivea i sudocrem.
Agulqa- muszę sprawdzić z tym bepanthenem bo jego chyba też nie trzeba zmywac z piersi. Ostatnio uzywalam z Cyprianem czegoś na sutki i chyba to był bepanthen i nie musialam zmywac.
Do pupki miałam nivea i sudocrem.
Agulqa- muszę sprawdzić z tym bepanthenem bo jego chyba też nie trzeba zmywac z piersi. Ostatnio uzywalam z Cyprianem czegoś na sutki i chyba to był bepanthen i nie musialam zmywac.
agulqa_b
Fanka BB :)
Laski a temajtki to kupujecie siateczkowe czy jakie? Wielorazowe czy jednorazowe? Ktore lepsze?
Jezyk ja nawet nie wiem, nie sprawdzalam, nie czytalam. Ona nam tylko tak rzucila haslo
Jezyk ja nawet nie wiem, nie sprawdzalam, nie czytalam. Ona nam tylko tak rzucila haslo
Tasia001
Tak jak Jezyk napisała te siateczkowe są teoretycznie wielorazowe, ale jak kto będzie używał to jego wola. Najważniejsze, żeby to właśnie była siateczka a nie z włókniny. Ja miałam te https://sklep.icare.pl/pl_PL/p/-Jed...-Canpol/2615?gclid=CIi2ztKvtMECFamWtAodrUYAyQ i NIE POLECAM.
Co do piersi to ja miałam Maltan i nie wiem czy coś dawał. Zmywać chyba nie trzeba było.
Co do piersi to ja miałam Maltan i nie wiem czy coś dawał. Zmywać chyba nie trzeba było.
goferek
Agulqa, przyszło wczoraj łóżeczko :-)
Trochę musiałam poczekać, ale na bieżąco byłam informowana co się dzieje, potem, że wysyłają itp.
Jest dość niskie (nie mierzyłam wcześniej a w sklepach prawie zawsze łóżeczka stoją na podwyższeniu).
Bardzo ładnie wykonane, pomalowane, wygląda na dość stabilne.
Ja brałam w kolorze sosny, to kolor jaśniutki.
Koniecznie sprawdź przesyłkę przy listonoszu, ja tylko podpisałam i wtargałam za płot i dopiero jak mąż wrócił i rozpakował, to się okazało, że jest pęknięta płyta (ta dolna pod misiami, ja brałam z nadrukiem), ewidentnie widać, że w trakcie transportu. Porobiłam zdjęcia, napisałam do sprzedawcy i dziś miał mi wysłać samą tą zniszczoną cześć. Nie robił żadnych problemów, nic mam mu dopłacać, nie odsyłać. Mam nadzieję, że faktycznie wysłał :-)
Trochę musiałam poczekać, ale na bieżąco byłam informowana co się dzieje, potem, że wysyłają itp.
Jest dość niskie (nie mierzyłam wcześniej a w sklepach prawie zawsze łóżeczka stoją na podwyższeniu).
Bardzo ładnie wykonane, pomalowane, wygląda na dość stabilne.
Ja brałam w kolorze sosny, to kolor jaśniutki.
Koniecznie sprawdź przesyłkę przy listonoszu, ja tylko podpisałam i wtargałam za płot i dopiero jak mąż wrócił i rozpakował, to się okazało, że jest pęknięta płyta (ta dolna pod misiami, ja brałam z nadrukiem), ewidentnie widać, że w trakcie transportu. Porobiłam zdjęcia, napisałam do sprzedawcy i dziś miał mi wysłać samą tą zniszczoną cześć. Nie robił żadnych problemów, nic mam mu dopłacać, nie odsyłać. Mam nadzieję, że faktycznie wysłał :-)
reklama
agulqa_b
Goferek super. Jakbys mogla to powiedz jeszcze tylko u jakiego sprzedawcy bralas? Nie pamietam czy pytalam. Nam w sypialni sie lozeczko jednak nie zmiesci. Mlody pewnie z miesiac bedzie spal z nami a potem od razu u siebie w,pokoju