reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bo ja tak pomyślałam spiskowo ze może źle wpływa właśnie bo jednak przy SN to wypychasz z siebie tonę wszystkiego a przy cc tego nie ma ale tak hak teraz o tym myślę to brzmi trochę bzdurnie :p

reklama
Podkłady dostalam w szpitalu. Podpaski najdłuższe najtańsze. Ale u mnie połóg wyglądał podobnie jak u doggi i mam nadzieje, że teraz też tak będzie.

Do pupki miałam nivea i sudocrem.

Agulqa- muszę sprawdzić z tym bepanthenem bo jego chyba też nie trzeba zmywac z piersi. Ostatnio uzywalam z Cyprianem czegoś na sutki i chyba to był bepanthen i nie musialam zmywac.

Laski a temajtki to kupujecie siateczkowe czy jakie? Wielorazowe czy jednorazowe? Ktore lepsze?

Jezyk ja nawet nie wiem, nie sprawdzalam, nie czytalam. Ona nam tylko tak rzucila haslo

Bepanthenu z tego co pamiętam nie musiałam zmywać.

Ja miałam siateczkowe, one w sumie wielorazowe, można uprać i znów założyć, ale jako jednorazówki też można traktować :-D

Agulqa, przyszło wczoraj łóżeczko :-)
Trochę musiałam poczekać, ale na bieżąco byłam informowana co się dzieje, potem, że wysyłają itp.
Jest dość niskie (nie mierzyłam wcześniej a w sklepach prawie zawsze łóżeczka stoją na podwyższeniu).
Bardzo ładnie wykonane, pomalowane, wygląda na dość stabilne.
Ja brałam w kolorze sosny, to kolor jaśniutki.
Koniecznie sprawdź przesyłkę przy listonoszu, ja tylko podpisałam i wtargałam za płot i dopiero jak mąż wrócił i rozpakował, to się okazało, że jest pęknięta płyta (ta dolna pod misiami, ja brałam z nadrukiem), ewidentnie widać, że w trakcie transportu. Porobiłam zdjęcia, napisałam do sprzedawcy i dziś miał mi wysłać samą tą zniszczoną cześć. Nie robił żadnych problemów, nic mam mu dopłacać, nie odsyłać. Mam nadzieję, że faktycznie wysłał :-)

reklama
Goferek super. Jakbys mogla to powiedz jeszcze tylko u jakiego sprzedawcy bralas? Nie pamietam czy pytalam. Nam w sypialni sie lozeczko jednak nie zmiesci. Mlody pewnie z miesiac bedzie spal z nami a potem od razu u siebie w,pokoju

Do góry