reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Alecta - wyluzuj To chyba Ty źle mnie odczytałaś. Nie miałam Was na mysli akurat.
O rety jaki atak. Uwazam że zima też można dziecko przegrzać. Moje dziewczyny to gorace babki i od malucha sa lekko ubierane.

Ostatnia edycja:
teraz mi 11 lat przybyło od czasów pierwszego porodu i sama myślę,czy Gniewko nie zmarznie,kombinezon mam obowiązkowo,czyli człowiek się z wiekiem zmienia :-D:-D:-D i poglądy również;-)
a tak na prawdę to za dużą różnicę mam między starszakami a maluchem i mąż się śmieje,że przeżywam jak żadnego dotąd :tak:

Ostatnia edycja:
O jaaa a ja mysle ze te ataki to wasze horminy buzujace :p

Ja mam jakis kombinezonik, ale nawet nie wiem jak bardzo gruby. Musze z piwnicy poprzynosic to wszystko. Jak cos jest jeszcze kocyk. Dziecko dziecku nierowne wiec mysle ze kazda z nas indywidualnie bedzie wiedziala co robic i na pewno bedzie robila co w jej mocy by bylo jak najlepiej

Karpanna, ale czemu zaraz ataki.
Przecież Cię nie zwyzywałam, nie wyśmiałam ani nic z tych rzeczy, a zwróciłam tylko uwagę, że nasze wypowiedzi czasem są sarkastyczne i nie wszystko należy brać serio.

dostałam kombinezon,fajny ,śmieszny na kapturku ma rogi jak łoś czy renifer i tak kojarzy się z okresem świątecznym,ale czy sądzicie,że chłopiec może nosić czerwony kombinezon ? Bo ja tak,a mój mąż popatrzył na mnie jak na wariatkę i pyta czy chcę to ubrać naszemu synkowi :-D

ja też kupiłam w lidlu młodemu golfiki. zresztą co roku je kupuję, tj. teraz 3 raz :-p. kurtki też oglądałam i dla mnie super. lepsze niż zeszłoroczne, ale młodemu na szczęście pasuje z poprzedniego sezonu, więc spokojnie mogę kasę zainwestować w buty dla niego. znalazłam już fajne w Zarze, bo chciałam kupić takie ocieplane adidasy za kostkę w H&m, ale jak je ubrał, to takie sztywne te buty, że szkoda nogi.

jezyk, krążek 3.11.

chciałam kupic ten ręcznik z Biedry, ale znalazłam wczoraj taki WP_20141015_002.jpg 15 zł droższy, ale bardzo milusi w dotyku, bambusowy. mam nadzieję, że się sprawdzi (i druga, nowa, ostatnia ozdoba świąteczna - choinka załatwiona :-p).

Załączniki

• WP_20141015_002.jpg
    WP_20141015_002.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 39
Bada a czemu nie może móc czerwonego? Mój szwagier połowę koszulek ma czerwonych bo mu pasują czerwony jest z tych bardziej uniwersalnych kolorów

Sprite ale ładniutki!! Strasznie mi się podobają motywy sowy :) TKMAXX jest super! :)

reklama
tak! ja też uważam, że TKMAXX jest zajebisty i żałuję, że u mnie są tylko 2, bo 3 chyba dopiero w Bielsku, a to już jednak kawałek jest ;-)

Do góry