reklama
bada m.
Fanka BB :)
teraz mam gondolę i ma uchwyty po obu stronach,ale teraz to ja mam dom i nie muszę niczego targać
Ja miałam taką usztywnianą gondolę, brałam ją pod pachę z Niną w środku a stelaż zostawał w garażu podziemnym. teraz planuję podobnie, tylko stelaż będzie na klatce zostawał.
A, zapomniałabym - przyszedł mój Minky. Zamówiłam jasny róż ale dzwonili, że kolor się skończył i co chcę w zamian, wybrałam brzoskwiniowy, bardzo ładny. A jako gratis, że był problem z kolorem przysłali go kurierem zamiast pocztą:-)
A, zapomniałabym - przyszedł mój Minky. Zamówiłam jasny róż ale dzwonili, że kolor się skończył i co chcę w zamian, wybrałam brzoskwiniowy, bardzo ładny. A jako gratis, że był problem z kolorem przysłali go kurierem zamiast pocztą:-)
Hej Dziewczyny
Jestem mamą 10 miesięcznej Marcysi. Wczułam się w porządnie w rolę home menagera, w związku z czym kupuję i wynajduję nowe i używane rzeczy ale też sprzedaję nam niepotrzebne. Może ktoś byłby zainteresowany rzeczami dla dziewczynki? Aktualnie mam super ubranka 3-9 miesięcy. Firmowe, wynajdywane i bardzo zadbane. Oprócz tego wózek, kosz na pieluchy, kombinezon oraz nosidełko, który dostaliśmy ze stanów. Gdybyście były zainteresowane, to zapraszam do kontaktu.
Patrycja Katowice • Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Pozdrawiam
Pati
Jestem mamą 10 miesięcznej Marcysi. Wczułam się w porządnie w rolę home menagera, w związku z czym kupuję i wynajduję nowe i używane rzeczy ale też sprzedaję nam niepotrzebne. Może ktoś byłby zainteresowany rzeczami dla dziewczynki? Aktualnie mam super ubranka 3-9 miesięcy. Firmowe, wynajdywane i bardzo zadbane. Oprócz tego wózek, kosz na pieluchy, kombinezon oraz nosidełko, który dostaliśmy ze stanów. Gdybyście były zainteresowane, to zapraszam do kontaktu.
Patrycja Katowice • Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Pozdrawiam
Pati
agulqa_b
Do mnie miekkie gondole nie przemawiaja tym bardziej zima.
Tez planuje stelaz miec w bagazniku a gondole wnosic na gore.
Tez planuje stelaz miec w bagazniku a gondole wnosic na gore.
bada m.
agulqa i tu się mylisz,bo taki wózek z miękką gondolą jest o wiele cieplejszy od tradycyjnej gondoli,teraz mam ten drugi model i szukam śpiwora,a w miękkiej ona już służy jako śpiwór,nosidło,bo masz wózek,to nosidło ocieplone i na to przykrycie od wózka,a w tradycyjnej masz tylko gondole i przykrywę
reklama
agulqa_b
Bada moze i tak. Nie twierdze ze nie. Nie mam dzieci i nie mam doswiadczenia. Po prostu nie pasuje mi miekka gondola i juz