reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja mojego Konrada w zimie ubierała w kombinezony za każdym wyjściem na dwór. Pod spodem miała tylko jakiś dresik :) W Wózku przykrywałam jednym kocykiem i pokrowcem do gondoli. Nigdy dziecko nie chorowało i nie miało żadnych potówek więc myślę, że było ok.

Zakupiłam dziś kombinezon w Lidlu choć powiem Wam, że jak powyciągałam dzisiaj wszystko z piwnicy to mam dla młodego 3 kurtki zimowe hehe...

Zakupiłam tez dzisiaj zabawkę do wanny: FISHER PRICE - PRZYJACIELE Z WANNY B0662 (4692683370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. za 39 w Crrefour. Na razie dam młodemu a później drugie będzie korzystać :)))

reklama
Matko, a ja TkMaxxa nie cierpię, no nigdy nic tam znaleźć dla siebie nie mogę :eek:

I czerwień dla facetów uwielbiam, mój mąż w czerwonym wygląda BOSKO, tylko mu nie mówcie, bo mi w piórka obrośnie :-p

Nulini, ja dla siebie nie mam cierpliwości tam grzebać, jedynie buty jak już. nawet na ubrania dziecięce średnią mam cierpliwość. ale dla niemowlaków, zabawki dla dzieci i przede wszystkim akcesoria domowe - za to ich kocham :tak::tak:. zawsze tam jakiś prezent dla kogoś kupię. czy to właśnie dla świeżo upieczonych rodziców, czy świąteczny/urodzinowy dla rodzinki. ostatnio super ręczniki na ślub koleżanki tam znalazłam :-)

AZA, fajna ta zabawka. mój młody miałby radochę, ale my mamy prysznic, więc raz dwa i wychodzimy z kąpieli, więc nie ma jak się pobawić :-(

To rozumiem. Ja kiedyś myślałam nad brodzikiem ale głębokim. Udało się jednak wygospodarować miejsce na małą wannę, którą robiłam tylko ze względu na przyszłe dzieci bo ja to tylko prysznicowa jestem.

Ja tam do nikogo urazy nie mam każdy może wyrazić swoja opinię i nie negować innych.
Teraz z innej beczki.
Mam pytanie do lezaczkow. Jakie mialyscie? Bo ja tylko te n fisher price na grubych plozach a widziałam fajne tej firmy na takich cienkich z super ciekawymi zabawkami

reklama
Do góry